Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy kepzelitek el az " álom feleseget "?
De van hobbim akarmilyen hihetetlen. De mivel nem egy idoben kezdunk es vegzunk a munkaban altalaban o is es en is ez alatt foglalkozunk a sajat dolgunkkal.de ha pl hetvegen erzem rajta hogy nyugos valamiert, vagy inkabb jatszana a telon, elintezem addig a sajat, otthoni dolgaimat, nem a nyakan logok, hogy de akkor is velem foglalkozzon. Egyszer megkerdezem, hogy mi a baj, ha ugy erzem, most ,,nem kellek,, elmegyek Nem elszaladok , mert elkuld a pitsaba. :D
Ezen felul, a massal szex temat se fulig ero vigyorral beszeltuk at. Es nem miattam dontottunk ugy, hogy nem szakitunk. Ugy gondolta, hogy ha egyszer megtalalja elete szerelmet, addigra lesz tapasztalata. Es ez nem igy alakult. Szomoru hangulatu tema volt ez, nem ,, szakitsunk legyszi mast akarok,, tipusu.
nem tudom
en nem hiszem hogy tokeletes feleseg lennek
biztos, hogy nem hivogatnam telefonon, nem kerdezgetnem merre volt, kivel, miert nem velem .. nem nezegetnem az smseit vagy feltekenykednek
meghagynam neki a szabadsagot, ami nem azt jelenti hogy nem szeretem
intelligensnek tartom magam igy nincs olyan amit ne mondhatna el
sosem hisztizem, nagyon nehez megbantani
Imádom az ilyet, komolyan.
Így vélekednek a nők magukról: nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, nem féltékenykedek, bármit meg lehet velem beszélni, jó feleség alapanyag vagyok.
Így vélekednek a férfiak magukról: nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, nem féltékenykedek, bármit meg lehet velem beszélni, jó férj alapanyag vagyok.
Aztán meg olvasom itt a sok kérdést, választ, megynilvánulást amiben minden nő nedvesedve gondol vissza a tányértörős, se veled se nélküled, veszekedős ordibálós-utána hatalmas békülősszexes kapcsolataira. A nőknek dráma kell.
A 2. válaszoló nagyon kis aranyos, kívánom neki, hogy ne így legyen, de fogják még nagy pofonok érni az életben.
Nos, szerintem nincs olyan, hogy álom feleség. Vagyis közhelyesen, de akit szeretünk nekünk az lesz tökéletes, minden tökéletlenségével együtt. Szerintem minden kornak megvan a maga szépsége a szerelemben is. (Ha valakire nem igazak a további állításaim, attól elnézést, és gratulálok, hogy a szerencsés kivételhez tartozik:) Az első szerelmünk tökéletes, hibátlan, minden rózsaszín felhő. Aztán ahogy együtt növünk fel a kapcsolattal és a társunkkal, látjuk, hogy mégis vannak hibái, sokszor elviselhetetlen. Csalódás, sírás, békülés, dráma.. Aztán a felnőtt párkapcsolatunk már sokkal reálisabb, a szerelem mellett az eszünk is mérvadó. Mivel egy felnőtt férfi a párom, már nem annyira vakítja el a szemét a lila köd:) Tudom magamról, (és ő is tudja rólam) hogy nem vagyok tökéletes, de mivel a férjem szeret így fogad el. Sokszor vagyok idegesítő, hisztis, makacs és erőszakos. De ez csak töredéke a rossz szokásaimnak. Ennek ellenére mégis azt mondja, hogy szeret engem és számára tökéletes vagyok. (biztos azért, mert ezek mellett k**va jól főzök... :D ) Tehát csak azt akartam mondani, hogy a tökéletes feleségnek nincs konkrét definíciója.
Én feleség vagyok, de nem tökéletes és nem "álom" :) Viszont nem is szeretnék az lenni. A férjem sem az, sőt az élet sem tökéletes.
Tudom, hogy vannak hibáim, de dolgozom ezeken, és ezekkel együtt szeret a férjem.
Meglep engem is ez a sok főzzőn jól, takarítson hozzászólás. Persze, én is vezetem a háztartást, naponta, kétnaponta főzök, de ezekre úgy gondolom bárki képes. Nem ezek egy jó feleség, jó házasság alapjai.
Sokkal de sokkal fontosabb az őszinteség, az intimitás, a megfelelő kommunikáció, és az őszinte szeretet. Törekszem arra, hogy a férjem boldog legyen, és ő is törekszik arra, hogy én boldog legyek. És ez sokkal,de sokkal többet ér, mint egy patyolat háztartás.
Nő vagyok de leírom szerintem HOGYAN KÉPZELIK EL A FÉRFIAK AZ ÁLOMFELESÉGET
1. Van szakmája/diplomája és jól keres vele ami nem havi 100 ezer.
2. Minden kiadását maga állja mert megteheti igy soha nem kell költeni rá még 10 forintot se.
3. Csinos, jól öltözködik, ápolt, rendszeresen jár fodrászhoz/kozmetikába/körmöshöz és ahogy itt irta valaki a napokban még a talpa is illatos.
4. Van lakása, autója, tartaléka igy nem üres seggel jön a kapcsolatba.
5. Rendszeresen főz, bevásárol, takarít.
6. Szexuálisan mindig aktív.
7. Szereti a családod, kedves velük még ha a legbunkóbb megjegyzést kapja is.
8. Akar gyereket.
9. Nincsenek hatalmas igényei.
10. 30 alatti
11. Külsőleg a MINIMUM : [link]
Nem is egy atomfizikust keresnek a pasik ...
69%: mit erdekel teged, mit irok? Ha nem tetszik, ne olvasd.
Nem mindenki hagyja, hogy hulyet csinaljanak belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!