Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti, hogy kepzelitek el az "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy kepzelitek el az " álom feleseget "?

Figyelt kérdés
Vagyis milyen pozitiv tulajdonsagai kell , hogy legyenek egy nonek , ahoz , hogy " tokeletes" legyen a ferjenek ?
2017. nov. 10. 08:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

8-as.

Rávilágottál két újabb pontra, ami nekem szintén fontos:

- Feltétel nélküli szeretet

- a közösségben való gondolkodás (ez már magában hordozza azt is, hogy egyik fél sem lustul el)

2017. nov. 10. 10:18
 12/43 anonim ***** válasza:
91%

Jaaaa...mi is elvileg imádjuk egymást csak az a baj a kapcsolatunkkal hogy én nem vagyok benne. /vicc/

:))))

2017. nov. 10. 10:21
 13/43 anonim ***** válasza:
24%

7-es

Még annyit, hogy te bezárod a férjed. Igaz szép luxus cellát alakítottál ki neki, de a lényeg, hogy bezárod. Birtokolni akarod a másikat. Ez olyan tulajdonság, ami negatív és a kapcsolatot nem építi, hanem rombolja.

Ha nem tudod elengedni, akkor sosem tudod, hogy tényleg a tiéd-e a férjed vagy sem.

2017. nov. 10. 10:24
 14/43 anonim ***** válasza:
15%

Nem erzem magam kihasznalna, ennyi ev utan ez eszembe se jutott. Ha friss kapcsolatunk lenne, csak a szexrol tudna beszeleni nyilvan ugy ereznem magam, de leginkabb nem lenne a parom.

Azt meg egy szoval se mondtam, hogy vagyik is ra, hogy massal legyen, csak elgondolkodott rajta, ugy erezte elmondja nekem, es elmondta. Rosszul erezte magat miatta, hogy ilyen dologra kivancsi , es nem akart ezen magaban zsortolodni, hanem meg akarta beszelni valakivel. Aminek valamilyen szinten orulok, mert legalabb oszinte.

Ezek a dolgok amiket leirtam, nem szivesseg, figyelmessegek, nem muszajbol teszem. Ezt kell tennem, es igy. A szuleimnek allati kaki hazassaga volt, amit elsosorbol premier planban nezhettem vegig, el is valtak. Ez rendesen kihatott az eletemre. Igy minden erommel azon vagyok a kapcsolatomban, hogy ne igy vegezzem.

40 evesen elhizottan (ami sose leszek) ugyigy teszek a paromert mint most. Mert nem akarok egy sz*r , ellustult kapcsolatban elni, mert annak semmi ertelme. Nem vagyom egy eves, semmit mondo vagy alkalmi kapcsolatokra. Az nem az en kenyerem. Ha mar egyutt vagyok valakivel, akkor kihozom a legtobbet belole. Ha nem is leszunk egyutt egyszer, jo lesz arra emlekezni , hogy az elso szerelmemmel milyen jol megvoltunk, nem veszekedtunk, szerettuk egymast. Folosleges gatyi kapcsolatokra idot pazarolni, mert elvileg azert van parja az embernek, hogy a masik felet alkossa. Ez nem fog osszejonni akkor, ha teszel az egeszre.

Es halisten, ezeket en is visszakapom, ugyanigy. Nem kell titkoloznom, felnem elmondani valamit. Nem irok le ujra de a legyeg: adok kapok alapon mukodik nalunk a dolog, es szerencsere jol.

2017. nov. 10. 10:30
 15/43 anonim ***** válasza:
28%

Nem a ferjem egyebkent.

Es nem erzem birtoklasnak. Csak teszek erte, hogy ne a lyukat lassa bennem akibe eloszor beledugta. Nem birtoklom, nem szabok meg dolgokat, azt csinal amit akar egyebkent, csak epp ugy, hogy van egy masik fele. Pl a hetvegi bulizas nem csajozasrol szol.

Azert meg nem fogom kidobni, hogy megnezzem, kesobb vissza jon-e hozzam, mikor minden jol mukodik es szerelmesek vagyunk. Ilyet csak a hulye csinal. Ha egyutt kell lennunk, egyutt leszunk. Akar mostantol a halalunkig, akar egy tobb eves szunettel. Az aranyhalat se dobod vissza ha kifogod, mert kivancsi vagy, visszauszik-e hozzad.

2017. nov. 10. 10:38
 16/43 anonim ***** válasza:
58%

...én csak azt szeretném még mondani hogy ugye a gyerekek általában csatolmányai egy házasságban. Akkor apu hazavisz egy nénit? :DD vagy elmegy a kicsiért az oviba és azzal a szájával ad puszit amivel..khmm..értitek..

Minden vita, feszültség a gyerekeken csapódik le. Aki félre akar menni az nem házasodjon meg /vagy legalább tartsa titokban!/...aki menni akar az úgyis megy.

Ilyen ez!:) Nagyon nem jó ha játszmák alakulnak ki kettejük közt....érdemes párterápiára menni pl..a pasik nem beszélik ki magukból az érzéseiket az a baj sokszor..

2017. nov. 10. 10:40
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok se szakácsnő, se házirobot, se házvezetőnő, se prosti, és mégis nagyon jó feleség vagyok.

Nekem olyan kiábrándító, amikor valaki ilyen dolgokat ír, hogy főzzön jól, stb. És az érzések, érzelmek hol maradnak??

Nekem a jó férj, aki az igazi társam, a legjobb barátom, akivel együtt vagyunk jóban-rosszban. És szerintem ilyen a jó feleség is.

Ez egyébként nem azt jelenti, hogy ne tudnék főzni. De nehogy már ezért szeressen valaki.

2017. nov. 10. 10:42
 18/43 anonim ***** válasza:
33%

Azert vagyunk egymasnak, hogy egymasnak beszeljuk ki a bajainkat. Szerintem.

Semmijen jatszma nincs kozottunk, nem ovodasuk vagyunk, hogy Pityuka Katika hajat is huzogatja, de titokba a Bozsiet is.

Altalaban mindent megbeszelunk egymassal, es ezt a temat se bantam meg, hogy elmondta. Gyereket a huszas eveim alatt ugyse fogok szulni. Mire 30-on tul leszunk, ugyis elvalik, hogy egyutt leszunk-e akkor vagy sem. Ha meg mar a csalad forog kockan, de szeretjuk egymast, es ez a kivancsisag benne lesz (lehet, hogy addigra bennem is) szerintem egy tobbesben, vagy parcsereben benne lennek.

Nem csak az a megoldas letezik hogy elkuldom most, hogy elje ki magat. Egyikunk se birna ki hosszutavon a masik nelkul erzelmileg.

2017. nov. 10. 10:50
 19/43 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon cuki a 2-es hozzászóló, de szeretném felhívni a figyelmét, hogy amiket itt összezagyvált az a jó barátnő ismérve (bár a többi irományából az jön le, hogy baromi nagy balek).

Aztán amikor már házasságról, családról beszélünk, ezek a cukimuki, tündibündi sorok kiegészülnek némileg. A teljesség igénye nélkül amik most eszembe jutnak:

Egy jó feleségnek koordinálni kell a saját és a családja életét. Értem azt ezalatt, hogy jól beosztja az idejét, hogy miután lehúzta a napi munkát, elvégezte a háztartást (már nem két főre), megfőzött, elintézte a gyerek(ek) ügyes bajos dolgait, megfőzte a vacsorát, legyen még ideje mindarra amit cukika ketteske felsorolt.

Flottul intézze a család technikai dolgait, (csekkek, hivatali ügyintézések, hitelek, bármi ami után menni-menni-intézkedni kell.

Kezelje az olyan gondokat, hogy szülők-nagyszülők, egyéb rokonok ellátása, betegsége (ugye hány feleségnek kell helyt állni, mikor pl anyóst évekig pelenkázni kell)

Nem sorolom tovább, aki gyakoroló feleség családdal, az tudja, a ketteskéhez hasonló naiv báránykáknak meg elképzelésük sincs.

Nagyon romantikus ez, hogy csinos vagyok, főzök, takarítok, ápolom a lelkét, jót szexelünk.....de mindez szánalmasan kevés.

2017. nov. 10. 10:52
 20/43 anonim ***** válasza:

18X most még nincs játszma, mire fel neki ez idill..

voltam már házas nagyon sokáig, szerető is évekig, hidd el tudom mit beszélek:) a gyerekem már nagy most mi vagyunk úgy a pááárommal /aki szakács és nimfomániás is mint én../ hogy elvagyunk és jó így volt már itt is minden..:D

Nem olyan egyszerű hogy te beleteszel adott inputot és az output-ot kiszámíthatod kifelejted ŐT belőle próbálj meg az ő fejével gondolkozni és csak annyit kérdezz meg tőle ha hazamegy hogy mi volt a melóban..csodákra képes!!

2017. nov. 10. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!