Az almomat valositsam meg vagy inkabb dolgozzak?
Figyelt kérdés
Az almom hogy sportoljak, es ezzel foglalkozzak, amivel kesobb tudnek penzt keresni. Jelenleg a ferjem eltart es otthon dolgozom, neki segitek. Vagy ne torodjek az almaimmal, es keressek egy normalis munkat, ami rogton fizet?2015. márc. 13. 11:04
2/9 anonim válasza:
Ha a férjednek nem jelent gondok, akkor valósítsd meg a álmodat.
3/9 anonim válasza:
Nézd nem bántásból írom, mert anno én is így voltam, bár én 15 éves voltam, de aki gyerekkorában nem nyújt olyan kiemelkedő teljesítményt a sportban, hogy már akkor felfigyeljenek rá, az felnőtt korában még annyira sem fog érvényesülni. Mert a fizetett sportolók mind mind nagy eredményt értek el még gyerekkorukban. De ha meg akarod próbálni akkor beszéld át a férjeddel. Egyébként milyen sportról lenne szó? Hány éves vagy? Mennyire drága sport? Mondjuk minden élsportoló felszerelése drága, de nem mind1, hogy te most gyorsasági motoros világbajnok akarsz lenni, vagy teniszező. Hisz ugye vmiből finanszírozni kell és ha nem dolgozol akkor ez a teher a férjedre hárul. Remélem válaszolsz. :)
4/9 A kérdező kommentje:
A ferjemnek nem jelent gondot, nekem okoz problemat, hogy 1-2 evig eltartottnak kellene lennem. Azaz egy baj, hogy nem szeretek fuggni anyagilag senkitol. :/
2015. márc. 13. 11:22
5/9 anonim válasza:
Elmondod, hogy milyen sport? Lehet tudunk tanácsot adni, hogy könnyebb legyen megvalósítani.
6/9 A kérdező kommentje:
Fitness, testepites
2015. márc. 13. 11:41
7/9 anonim válasza:
azt lehet munka mellett is csinalni.
8/9 anonim válasza:
Igen, szerintem próbáld meg munka mellett. Gondolom nem kell napi 12órát a kondiba tölteni.
9/9 anonim válasza:
Legalább egy félállást kereshetnél, kecske is, káposzta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!