Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy kepzelitek el az " álom feleseget "?
14, 15-ös
A szüleid rossz házassága miatt kompenzálsz túl a saját kapcsolatodban. Úgy gondolod, hogy ez a jó a kapcsolatnak, de szerintem ez nem így van.
A kevesebb néha több. Azzal, hogy ennyi mindent adsz, azzal csak a másik oldalt fogod eltaszítani magadtól. Minél erősebb az ölelésed, annál messzebb akar lenni tőled.
De birtoklod és már manipuláltad is már. Pityeregetél egy kicsit, majd meggyőzted - de inkább magadat -, hogy ne próbáljon ki más nőt, mert a "szent" kapcsolat sokkal fontosabb.
19#-es akkor kérlek a pasinak mi marad, hogy élvezze mindezt? És unalmában ráér p..ncis képeket nézegetni/küldözgetni már negyvenes korában is. Amit itt leírtál egy tökéletes csicskás. a 2-es nem az de hidd el sokkal többre képes már MOST mint számtalan korunkbeli /én 42 vagyok/ pasi!!!! Látom, sajnos. Egyik hitványabb mint a másik pont erről akarok kérdést kiírni..."Valami van a csapvízben?? "
:(
Maradok tisztelette. /42N/
"Miért írunk közhelyeket ha semmihez nem értünk?"
ez a következő Kérdés.
65%: elojott nala a szexelnek massal tema?
Hidd el, megteszi. Jo nagy luzer vagy, hogy nem dobtad ki. Tipikusan az a no, akit megcsalnak, de plusszban meg a segget is kinyalod es abban a tevkepzetben ringatod magad, hogy jo a kapcsolatotok.
Amúgy az én párom /42Hím/ bár többdiplomás de elvégzett annó szakácsképzőt évekig ápolta a rákos anyukáját, nap mint nap, etette..volt hogy éjjel rohantunk be mert leállt a veséje, amikor napokig haldoklott oxigénpalackra kötve ott volt és végig fogta a kezét... ehhez miért kell feleségnek lenni pasi létére másfél évig helyt állt!! Jelenleg én próbálom kirángatni a depiből...ennek kölcsönösnek kell lennie..nem egy fullos házirobotot kinevelni valaki nagyon jól írta mielőbb.
:(
"szoval ha erzem, hogy szuksege van egyedulletre, elvonulok: mosogatni, furdeni, a boltba stb"
Igazi csicska vagy. Neked nincs hobbid, jobb dolgod?
A gyerekvallalassal kapcsolatban: elvileg ha mindeket fel szerettel varja es neveli a babat, mindket felnek kell is torodnie vele, hogy masik be fulladjon bele a mindennapokba, es tenni is kell erte, hogy a fuldoklas kozepette erezze az anya, apa hogy ok nem csak szulok, hanem egymas parjai. Senki nem mondta, hogy ez keves meloval jar, sot biztos rengeteggel. De minek szul valaki gyereket olyannak, akivel egyaltalan nincsenek egy hullamhosszon? Szoktam beszelgetni idosebbekkel, durva sztorikat tudnak meselni. Nemelyik minden erejet bele adja, hogy ne csusszon szet a csaladja, erve ez alatt: a gyerekkel minden rendben legyen, otthon is, a ferjjel is. Es egy heten kepes 2x is lepasszolni a gyereket, hogy a ferjjel tudjanak kettesben minosegi idot egyutt tolteni. Elvegre van annak a gyereknek nagyszuloje is, vagy baratja az ovibol.
Tuti nem keves melo, de ilyen az elet. Aki logatni akarja a labat, az szulessen Dan Bilzeriannal vagy Palvin Barbinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!