Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerint nem vagyok laza?
20 éve vagyunk házasok, egy gyerekünk van, aki már lassan nagykorú lesz.
Jól tartom magam, sokan mondják is, hogy nem tűnök annyinak, mint amennyi vagyok.
A címet kifejtve: a férjem arra panaszkodik, hogy nem vagyok laza.
úgy értve, hogy mindig többféle főtt étellel várom haza, sütök sütit,(édeseet vagy sósat, mikor mit), rend van, minden nap portalanítok és tisztaság van, a munkám mellett megtehetem, hogy vezessem a háztartást is, amit amúgy nagyon szeretek csinálni, kedvenc hobbim amúgyis a főzés és a sütés. Előfordul, hogy befizetem a férjem egy wellnessezésre, de úgy vagyok vele, ő is dolgozik eleget, megérdemli!
Ő teljesen kivan ettől a "tökéletességtől", vagy ahogy ő fogalmaz: "soha nincs homok a gépezetben".
Valóban ekkora baj, hogy ilyen vagyok?
Már arra gondoltam, hátha túl snassz neki az együttlét és feldobtam pár dologgal, amire megint az volt a válasza, hogy "ilyen nincs" - de jó értelemben.
Min kéne változtatni... ? Nem igazán értem :(
Ne fényezd már magad...-már így is világítasz.
Sok odaadó nő van!
Mit vársz érmet a nyakadba?
Vagy essen le az álla a gyik' népének?
Biztos fiatalodsz is?- szuperfeleség.XD
Attól,hogy kinyalod az "urad" valagát,még nem leszel több pláne laza....-az zsigerből jön és spontán,nem így erőlködve.
Ha minden cool lenne te sem itt lógnál....
# 18.06 - Soha nem voltam irigy senkire.
Azért nem hinném,hogy intelligens dolog tőled,hogy ismeretlenül le hü(ly)ézel...
Mert nem vagyok az.
Az emberek meg nem önmagukat dicsérik....
Miből gondolod,hogy a kérdező pont olyan mint amit felfestett',s honnan tudod én milyen vagyok?
Nem tudod.
A férjednek valami nincs rendben a fejében.
Két kezem összetenném ha találnék ilyen nőt mint te!
Létező dolog egyébként hogy valaki nem tudja elfogadni a jó dolgokat, mert attól fél hogy hirtelen vége szakad és akkor nagyot puffan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!