Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem szerint ez a megoldás!? (szex)
Rövid leszek. Férjem nem birja az ágyban sokáig hamar elmegy. Ez a "probléma" régóta fennt áll. Tegnap szintén ez történt és ilyenkor kellemetlen neki, magyarázkodik stb.
Kérdeztem tőle, hogy igy akkor mi lesz velem?
Erre ő: Feküdj le mással.
Mit gondoltok? Szerintetek ez mi? Alapból mindig féltékeny tipus volt, mostanában viszont olyan mintha nem lenne az. Hozzáteszem hogy én 28 vagyok ő 53.
Az hogy már nem vagy nő a számára, csak egy eszköz, akin keresztül orgazmust ér el.
Ilyen problémával mint neki van, szinte a férfinek több mint 3/4 része küzd, de az a férfi aki az adott nőt nem eszközként kezeli, mindig elsőként a nőre fordít gondot, és addig míg az ki nem elégül addig nem gondol magára. Miután tudja, hogy nem sokáig bírja.
és próbáltátok, hogy egymás után többször? vagy más pózban? esetleg sötétben?
hát nálunk az együttlét (előjátékkal) 1-1.5 óra, több pózban szoktuk és meg van a "gyenge pont", tudjuk melyik pózban izgató annyira a látvány, hogy lerövidítse az aktust...olyankor lassítok, pózt váltunk, megállunk...
szóval szerintem ez csak kifogás...mert ha tényleg akarnátok találnátok megoldást, hogy eltudja húzni...
persze lehetőség az ő "megoldása" is, ha nektek megfelelő...
de úgy tűnik ő nem akar érte tenni...
ha gyorsan elmegy, az egy dolog, viszont utána kielégít más módon? kézzel, szájjal? ha nem, na akkor az gáz tőle..
egyébként óvszer, lidokainos spray, akármi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!