Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a baj, mi a megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Majdnem három éve vagyok együtt a párommal. Mindketten 24 évesek vagyunk. Alapjában jól megvagyunk, de kicsit úgy érzem, mintha már most kiégtünk volna. Munka miatt heti 1-2 napot találkozunk, én azt gondoltam, hogy ez miatt majd jobban örülünk ha találkozunk, jobban értékeljük az együtt töltött időt. De inkább olyan megszokottá vált. Komolyabb dolgokról sosem beszélgetünk, mindig megpróbálja elviccelni a dolgokat. A szex sem olyan nagy szám már. Kb. 2 hetente egyszer csináljuk, maximum kétszer. Persze jól esik, de szerintem ha ennél hosszabb ideig kimaradna, számomra nem dőlne össze a világ.Sőt úgy érzem számára sem. Sajnos erről sem tudok vele beszélni, mert mindig oda lyukadunk ki, hogy biztosan csak fáradtak vagyunk hozzá. Ezenkívül naphosszat filmeket nézünk, ritkán mozdulunk ki,amire tudom, hogy szükség lenne, de szintén a fáradtságra hivatkozva kényelmesebb a kanapén ücsörögni, filmet nézni, pizzát rendelni. Nem is szoktunk ezen veszekedni, csak sokszor belegondolok, hogy ez így hosszú távon nem lesz jó. És ez már a komolyabb beszélgetések témakörébe tartozik, amiről nem igen tudok Vele beszélni. Tanácsok, ötletek, hogy mit tegyek?

2015. márc. 13. 23:26
 1/2 anonim ***** válasza:
De mi az hogy nemtudsz vele beszélni?!Gondolom te vagy a lány,dobd fel neki a témát...
2015. márc. 14. 00:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Pedig lehetne kirándulni, sportolni, vagy kéne valami hobbi nektek. Csak a filmnézés meg pizza az tényleg ellaposít mindent. Ha valaki ráadásul mindent elviccel és semmiről nem lehet vele komolyan beszélni, az eleve gáz, mert olyan "homokba dugom a fejem a probléma elől" strucctípus, akivel eleve nem biztos, hogy hosszú távra terveznék.
2015. márc. 14. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!