Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjem szerint ez a megoldás!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem szerint ez a megoldás!? (szex)

Figyelt kérdés

Rövid leszek. Férjem nem birja az ágyban sokáig hamar elmegy. Ez a "probléma" régóta fennt áll. Tegnap szintén ez történt és ilyenkor kellemetlen neki, magyarázkodik stb.

Kérdeztem tőle, hogy igy akkor mi lesz velem?

Erre ő: Feküdj le mással.

Mit gondoltok? Szerintetek ez mi? Alapból mindig féltékeny tipus volt, mostanában viszont olyan mintha nem lenne az. Hozzáteszem hogy én 28 vagyok ő 53.

2015. jún. 8. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Kifejtem, de elöljáróban: Ez a faszi magát okosabbnak hiszi nálad, és lenéz téged. Már itt kezdődik a dolog.

*annyira felizgul, hogy hamar eldurran. szerinte túl szép a látvány.

Egy 53 évet megélt embernél ilyen nincs (még akkor se ha a világ legszexisebb embere lennél, akkor sem), mert már a látvány nem hozza őt úgy izgalomban (maximum első alkalommal), mint egy szűz gyereket aki ...ezt beadagolni csak egy olyan embernek tudja, akinek sokat jelent hogy szép-nek mondják..

Másodszor: Lenéz téged és kihasználja a hiúságodat, a gőgödet, és a butaságodat, mert neki sikerült téged kiismernie A-Z-ig. És igen esélyes, hogy csak egy alibiszemély vagy már mellette, de nem mint nő.

Harmadsorban: Egy okos nő, azonnal átlátott volna a szövegén,és azonnal ültette volna le egy igen komoly beszélgetésre, te csak meglepődtél rajta, és nem tudod hová tenni ezt az egészet.

Ízlelgesd azt a szót, hogy alibi személy egy kapcsolatban, hogy mit jelent ez. Hogy feltudj készülni az adott beszélgetésre. Ha ostoba vagy akkor hagyod hogy ilyen szövegekkel altassa az előttetek álló igen fájdalmas beszélgetést.

2015. jún. 8. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

A legnagyobb baj ott van: hogy ha te ezt az embert a való személyében, valóságosan (jót és rosszat) ismernéd, akkor ezt a játékot a faszi nem merte volna veled előadni. Tehát ebből mi következik: Hogy ő pontosan tudja te ki/mi vagy, de neked fogalmad nincs arról hogy milyen személy ő valójában.És egy ilyen játék még valamit felvet: még pedig érdek.

Ahol ilyen játék van-mint nálatok-ott nincsenek mély érzelmek. Mély érzelmek esetén még ha az egyik ember okosabb a másiknál és azt titokban tartja, akkor sem használja ki a helyzeti előnyét, mert nem nézi le a másik embert.

2015. jún. 8. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Feküdj le velem!;)
2015. jún. 8. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Mi is e körüli korkülönbséggel vagyunk (és nincs sok pénzem :P)

Mivel felléphet többféle nehézség is, a szexben éppen ezért elég elővigyázatos vagyok... amíg nem volt 2-3 orgazmus félesége, addig én semmit :)

Mellesleg az nagyobb öröm már, mint, hogy én elsüljek.... De nem tanácsolnám neki, hogy akkor csinálja mással, - mondjuk pofán is vágna.

2015. jún. 8. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs lehetetlen csak tehetetlen.Akár a férjed!

Elég önző ember lehet!

Én mindent elkövettem,hogy tegyek az ügy érdekében mikor hasonló gondom volt.

F40+

2015. jún. 8. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
fogadd meg a tanácsát, vagy vegyél vibriket, hogy legalább azzal rendezzen le
2015. jún. 9. 03:20
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Első kérdésem: Mióta vagytok együtt?

Második: Több nője is volt előtted?

Harmadik: Kitanulta már az erogén zónáidat?

4: Odafigyel rád az élet egyéb területein?

2015. jún. 9. 14:18
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
Ez a probléma szinte minden kapcsolatban előfordul előbb vagy utóbb... megoldás sokféle van! Ha téged nem elégít ki előtte vagy utána valahogyan, akkor tényleg a "feküdj le mással" lehet megoldás, de ez esetben előtte ad be a válást, mert a pasi semmibe vesz!
2015. aug. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!