Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem szerint ez a megoldás!? (szex)
Rövid leszek. Férjem nem birja az ágyban sokáig hamar elmegy. Ez a "probléma" régóta fennt áll. Tegnap szintén ez történt és ilyenkor kellemetlen neki, magyarázkodik stb.
Kérdeztem tőle, hogy igy akkor mi lesz velem?
Erre ő: Feküdj le mással.
Mit gondoltok? Szerintetek ez mi? Alapból mindig féltékeny tipus volt, mostanában viszont olyan mintha nem lenne az. Hozzáteszem hogy én 28 vagyok ő 53.
Kifejtem, de elöljáróban: Ez a faszi magát okosabbnak hiszi nálad, és lenéz téged. Már itt kezdődik a dolog.
*annyira felizgul, hogy hamar eldurran. szerinte túl szép a látvány.
Egy 53 évet megélt embernél ilyen nincs (még akkor se ha a világ legszexisebb embere lennél, akkor sem), mert már a látvány nem hozza őt úgy izgalomban (maximum első alkalommal), mint egy szűz gyereket aki ...ezt beadagolni csak egy olyan embernek tudja, akinek sokat jelent hogy szép-nek mondják..
Másodszor: Lenéz téged és kihasználja a hiúságodat, a gőgödet, és a butaságodat, mert neki sikerült téged kiismernie A-Z-ig. És igen esélyes, hogy csak egy alibiszemély vagy már mellette, de nem mint nő.
Harmadsorban: Egy okos nő, azonnal átlátott volna a szövegén,és azonnal ültette volna le egy igen komoly beszélgetésre, te csak meglepődtél rajta, és nem tudod hová tenni ezt az egészet.
Ízlelgesd azt a szót, hogy alibi személy egy kapcsolatban, hogy mit jelent ez. Hogy feltudj készülni az adott beszélgetésre. Ha ostoba vagy akkor hagyod hogy ilyen szövegekkel altassa az előttetek álló igen fájdalmas beszélgetést.
A legnagyobb baj ott van: hogy ha te ezt az embert a való személyében, valóságosan (jót és rosszat) ismernéd, akkor ezt a játékot a faszi nem merte volna veled előadni. Tehát ebből mi következik: Hogy ő pontosan tudja te ki/mi vagy, de neked fogalmad nincs arról hogy milyen személy ő valójában.És egy ilyen játék még valamit felvet: még pedig érdek.
Ahol ilyen játék van-mint nálatok-ott nincsenek mély érzelmek. Mély érzelmek esetén még ha az egyik ember okosabb a másiknál és azt titokban tartja, akkor sem használja ki a helyzeti előnyét, mert nem nézi le a másik embert.
Mi is e körüli korkülönbséggel vagyunk (és nincs sok pénzem :P)
Mivel felléphet többféle nehézség is, a szexben éppen ezért elég elővigyázatos vagyok... amíg nem volt 2-3 orgazmus félesége, addig én semmit :)
Mellesleg az nagyobb öröm már, mint, hogy én elsüljek.... De nem tanácsolnám neki, hogy akkor csinálja mással, - mondjuk pofán is vágna.
Nincs lehetetlen csak tehetetlen.Akár a férjed!
Elég önző ember lehet!
Én mindent elkövettem,hogy tegyek az ügy érdekében mikor hasonló gondom volt.
F40+
Első kérdésem: Mióta vagytok együtt?
Második: Több nője is volt előtted?
Harmadik: Kitanulta már az erogén zónáidat?
4: Odafigyel rád az élet egyéb területein?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!