Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Az, hogy nőgyűlölőnek nevezel másokat, az a te magán véleményed. Nem jelenti azt, hogy ők/mi azok is vagyunk. De a véleményünket többek között te is alakítottad.
Kérdező, lehet írtam már, de ha tényleg így van, ahogy legutóbb írtad, akkor nincs is igazi baj köztetek. Hamar túllendültök ezen az "apróságon", és nem lesz gond. Mindössze le kell venned a lábáról. Ahogy olvaslak, ez nem lehet gond. És kérdezz végre rá, hogy nem-e csak gyűjt valamire! Valahogy el kell érned, hogy bízzon benned. Ennek meg csak egy módja van. Megbízhatónak kell lenned. Ebben segíthet az is, ha nem gyötröd ezzel, akkor lehet, hogy magától megenyhül. Az is segíthet, ha nem bizonyítod állandóan az ártatlanságodat. Vagy ne kérj tőle, hanem célozz rá, hogy kell egy pl. új tv. Stb...
Sokunkat lehúznak a nők. De ennek ellenére, sokat költünk az újabbakra is. Ennyi infó, meg nagyon kevés ahhoz, hogy valóban tudjunk segíteni. Sok minden múlik mindkettőtök személyiségén is.
29, neked amid van, azt nyugodtan felnyomhatod a $eggecskédbe.... ha milliárdos lenne, sem kellene ilyen pali a pic$ámra foltnak se.
Higgyétek el, vannak nők, akik nem más hátán akarnak kapaszkodni, hanem úgy berendezni az életüket saját maguk által, hogy függetlenek legyenek, és ne a palikon múljon, mi lesz holnap...
De ez meghaladja, látom...
kellenék neked milliárdosként hidd el csak adod a lökött dumádat nélkülünk ti semmik vagytok egy nő semmire nem képes egyedül mert egy kicsit béna van egy béna állásom havi 130al de a sok tini prostit igy is alig bírom lekaparni magamról nem kell ehez milliárdosnak lenni :) nem tetszik, hogy férfi vagyik mi ? katasztrófálisak vagytok
Tini prostikat lehet, hogy alig bírod levakarni, meg bénák, és nem érnek semmit. De én pl mindjárt 30 vagyok, a kérdező se hinném, hogy most lett 20... Anyám megtanult férfitól függetlenül élni, megvolt előttem rá a példa, nem vagyok rászorulva egyre sem.
Van párom, de nem 2 db mankó, ami nélkül képtelen vagyok járni.
Az, hogy sajnos vannak nők, akik abból élnek, hogy melyik paliról tudják lenyúzni a legtöbb bőrt, miközben 1 fűszálat nem tudnak keresztbe tenni, és a p¡nájuk az egyetlen, amit belecipelnek egy "kapcsolatba", nem azt jelenti, hogy minden nő életképtelen...
- Drágám,mit tennél, ha nyernék a lottón???????
- Elválnék és vinném a pénz felét.
- Volt egy kettesem a lottón,itt van 200 forint és húzz a p....ba
#64, 6 év házasság után azért küzdeni, hogy felfogja, hogy te ki vagy, és ő miért kell neked... féltékeny és irigy is, - és erre mondod, hogy jó házasság.
Hát nekem ne kéne ilyen.
Számomra van némi sántaság a sztoriban. Szóval ad egy fix összeget (gonolom a rezsit, szvsz a lakásfentartást állja) a kérdező hölgyemény állítása szerint jól keres 8aha 150 körül van az átlagfizetés, akkor jól keresés alatt mondjuk értsünk 200k-t) azért azt erősen kétlem, hogy havi 200 ból ne lehessen egy gyereket ellátni. (100 ból is kényelmesen egyébként)
Szóval, én még így is kifejezetten egyetértek a férj eljárásával, hát még ha szem előtt tartjuk, hogy egy valószínűsíthetően komoly vagyonnal, illetve jövedelemmel rendelkező emberről van szó, akit az előző neje súlyosan megkárosított anyagilag.
Nekem leginkább az az érzésem, hogy a feleségnek az a baja, hogy noha azt képzelte, majd ő gyűjtögeti a saját pénzét a gazdag férj mellett,aki meg mindent fizet, ebből nyilvánvalóan semmi nem lett (meg nem is lesz)
Én személyesen ismerek olyan nőt, aki éppen ebben a cipőben járt (9 számjegyű vagyoni értéket felmutató férjet fogott magának, bár ennek nagy része a házasságkötéskor csak jövőbeni örökségként villant fel) és a hapsi NULLA azaz nulla forinttal támogatta a csajt. Konkétan előfordult, hgy a nő hó végén hitelből finanszirozta a cigijét. Milyen érdekes, el is vált :) Lehet tippelni, milyen kalibernél kötött ki. Bizony, nem a postáspistánál.
Szóval ennyit a nőkről, meg a szemét, szemét sóher férfiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!