Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem betegesen félti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve élünk együtt. Szinte betegesen anyagias (valszeg az első házassága miatt, elég drága válás volt...) és szinte mindent magamnak kell előteremtenem magunknak (van egy közös gyermekünk, akivel jelenleg itthon vagyok). Ad egy havi fix összeget, amely nevetségesen alacsony és ezt kell kipótolnom a megélhetésre. Szerencsére jól keresek, különben nem tudom, mi lenne velünk.. Ha szükségem van a fix összegen kívül pénzre, csak kölcsön ad, de inkább nem is kérek, annyira megalázónak érzem. Folyton azt hangoztatja, hogy csak a pénzére pályázok, pedig soha nem adtam okot arra, hogy ezt gondolja. Házassági szerződést is aláírtam, hogy megnyugodjon (mondjuk nem sok választásom volt, mert közölte, hogy vagy aláírom, vagy elválik - mindezt 2 évvel a házasságkötés után, 12 hetes terhesen). Tehetetlen vagyok, mert szeretem, és egyébként van egy csomó jó tulajdonsága is, de úgy érzem nem ezt érdemlem... Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Nem vagyok válás párti, főleg gyerekkel, de egyre nehezebben viselem a bánásmódot és a terhet, hogy gyakorlatilag egyedülálló anyaként kell helytállnom.
2016. nov. 14. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
6%
a nő a beteg az egy betegség xd szerintem jogosan félti a vagyon ti az utolsó fillért is lehuzzátok rolunk dolgozni azt bezzeg normálisan nem tudtok csak a n...-al az az egy munkátok van azt csá nem csodálom hogy félti a vagyonát a sok pénzéhes ribitől
2016. nov. 22. 13:29
 52/79 anonim ***** válasza:
86%

29, neked amid van, azt nyugodtan felnyomhatod a $eggecskédbe.... ha milliárdos lenne, sem kellene ilyen pali a pic$ámra foltnak se.

Higgyétek el, vannak nők, akik nem más hátán akarnak kapaszkodni, hanem úgy berendezni az életüket saját maguk által, hogy függetlenek legyenek, és ne a palikon múljon, mi lesz holnap...

De ez meghaladja, látom...

2016. nov. 22. 16:33
 53/79 anonim ***** válasza:
78%
(29%-os, na... félreírtam)
2016. nov. 22. 18:20
 54/79 anonim ***** válasza:
0%

Ez az mond csak meg!

De aztán, legalább a negyedét váltsd ám valóra az álmaidnak. Nehogy feladd ám az elveidet, amint a saját lábadra kell állnod!

2016. nov. 22. 19:24
 55/79 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom feltűnt-e a kedves 29%-os meg 39%-os meg egyéb "kedves" válaszolóknak, hogy a kérdésben egyetlen egy pénzéhes ribi szerepel és az nem más, mint a drága férj?
2016. nov. 22. 20:04
 56/79 anonim ***** válasza:
42%
54: Neveltem egyedül a gyerekem, és most sem vagyok senki kitartottja attól, hogy kapcsolatban élek. Nem más lábán állok...
2016. nov. 22. 20:21
 57/79 A kérdező kommentje:
Nem a kitartottságról vagy a más lábán állásról van szó. Hanem arról, hogy közösen vállaltuk a házasságot, a babát, és közösen kellene viselnünk a költségeit is. Nem hiszem, hogy elvárható volna, hogy egyedül tartsak el egy gyereket - még ha elváltunk volna, akkor sem, nemhogy házasságban, ráadásul működő házasságban (jó a kapcsolatunk).
2016. nov. 22. 21:46
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
Működő házasság? Ne röhögtesd már ki magad.
2016. nov. 22. 22:01
 59/79 anonim ***** válasza:
11%
Ez egyre gyakoribb amit leírtál. Ha egy férfi egyszer megszívja nagyon a házassággal, akkor a büdös életbe nem fogja hagyni, hogy ez mégegyszer bekövetkezzen és ha fordított helyzet állna fent, esetleg téged forgattak volna már ki nő létedre a vagyonodból, nyílván te is megtennél mindent, hogy ez ne fordulahsson elő újra. Ez megértem, hogy kellemetlen és rosszul esik neked, de ő valőszínűleg már ilyen marad. A házasság előtt kellett volna ezt leginkább tisztáznotok és ha belementél így is a dologba, akkor ez már eső után köpönyeg. Bár lehet, hogy nem is arról van szó, hogy a gyerekének nem akar adni, hanem esetleg attól tart, hogy te nem rá fordítanád vagy ilyesmi (ezt csak úgy gondolom). A legjobb lenne szerintem, ha ő venne személyesen bizonyos dolgokat a gyereknek és akkor biztos lehetne abban, hogy az biztosan a gyereké is lesz. Ilyen megoldásban szerintem jobban benne lenne talán, de te ismered, hogy milyen ember amúgy. 36/F
2016. nov. 22. 22:13
 60/79 A kérdező kommentje:

#59: igen, van benne igazság... Ha belegondolok, vsz én is bizalmatlan lennék. Amúgy előre szólok neki, ha kellene venni valamit, és a blokkot is el szoktam tenni - soha nem vertem át.

#58: képzeld el, hogy igen, működő házasság!! Mert valamilyen rejtélyes oknál fogva, mindennek ellenére szeretem a férjemet (még akkor is, ha bántanak a leírtak). Szánalmas, mi?? És hiszem, hogy ő is így érez - ha az anyagiaktól eltekintünk. Tényleg csak valószínűleg arról van szó, hogy egyszer már megégette magát és egyszerűen nem tud már bízni.

Amúgy fura kapcsolat a miénk, sok konfliktus van közöttünk, mégis összebújva alszunk el és naponta többször is felhívjuk egymást, mert annyira hiányzik a másik...

Ha nem így lenne, már rég feladtam volna...

2016. nov. 22. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!