Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Szerintem két külön dolog az, hogyha valaki le akarja húzni a másikat, vagy ha azért szeretné, hogy a férje beszálljon jobban anyagilag, mert egyébként a KÖZÖS gyereküket nevelik. Nekem az egészben a legdurvább az volt, hogy kölcsönbe ad, ha több pénzre van szükséged. Na azért a gyereket ketten csináltátok meg, most gondolom egyébként is kevesebb fizud van, hiszen GYES-ed, GYED-ed van (nem tudom, ezekkel még nem vagyok képben). Nem tudom mennyi ideig lehet elviselni azt, hogy hangoztatja ezt, hogy csak a pénzére utazol, mert ezek szerint totál bizalmatlan Veled, és csak arra gondol, hogy Te is olyan lehetsz, mint a volt felesége.
Alapvetően a házassági szerződéssel nincs gond, én is aláírnám bármikor, mert nem a párom pénze érdekel, és logikus, hogy védi mindkét fél saját magát. Hiszen, ha nincs probléma, akkor nem kell elővenni azt a szerződést. De az azért elég furcsa húzás volt, hogy pont a gyerek érkezésekor dugta az orrod alá....
Abban van igazság, hogy sok nő szereti a gyereket nehéztűzérségnek használni váláskor a bíróságon, ha a férfi kisemmizéséről van szó.
#15 Ez is igaz. De megköthette volna a szerződést a házasságkötéskor is, mert gondolom, csak tervben volt, hogy lesz egyszer baba.
Nagyon nehéz ez, mert valahol érthető a félelme a férjednek egy rossz tapasztalat után, de másrészt már túlzás a viselkedése. Valahogy csak beszélned kellene vele, megbeszélni, hogy levédte magát a szerződéssel, de egyszerűen a gyerekneveléshez több pénzre van szükséged. Vagy egyszerűen csak rábízni egy hónapban a dolgokat, hogy szerezze be Ő, ami szükséges a gyereknek, és akkor talán rájön, hogy mennyi pénzben is van az.
Köszönöm a válaszokat!
igen, lehet, hogy ezt ki kellene próbálni.
"Ha szükségem van a fix összegen kívül pénzre,"
Akkor számlázd le neki a háztartásban töltött idődet, főzés, takarítás, gyermeknevelés. Jól keresel te is, mi szükséged van egy ilyen "férjre"?
Micsoda egy smucig alak! A napi költségeken fillérbaxoskodik?
" Folyton azt hangoztatja, hogy csak a pénzére pályázok"
Ez meg kifejezetten sértő.
" mert közölte, hogy vagy aláírom, vagy elválik "
Na itt kellett volna mondani, hogy rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!