Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem betegesen félti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve élünk együtt. Szinte betegesen anyagias (valszeg az első házassága miatt, elég drága válás volt...) és szinte mindent magamnak kell előteremtenem magunknak (van egy közös gyermekünk, akivel jelenleg itthon vagyok). Ad egy havi fix összeget, amely nevetségesen alacsony és ezt kell kipótolnom a megélhetésre. Szerencsére jól keresek, különben nem tudom, mi lenne velünk.. Ha szükségem van a fix összegen kívül pénzre, csak kölcsön ad, de inkább nem is kérek, annyira megalázónak érzem. Folyton azt hangoztatja, hogy csak a pénzére pályázok, pedig soha nem adtam okot arra, hogy ezt gondolja. Házassági szerződést is aláírtam, hogy megnyugodjon (mondjuk nem sok választásom volt, mert közölte, hogy vagy aláírom, vagy elválik - mindezt 2 évvel a házasságkötés után, 12 hetes terhesen). Tehetetlen vagyok, mert szeretem, és egyébként van egy csomó jó tulajdonsága is, de úgy érzem nem ezt érdemlem... Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Nem vagyok válás párti, főleg gyerekkel, de egyre nehezebben viselem a bánásmódot és a terhet, hogy gyakorlatilag egyedülálló anyaként kell helytállnom.
2016. nov. 14. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ne azt mond neki, hogy adjon több pénzt a gyereketek és közös házatok, közös ételetekre.

Hanem simán mond meg neki te vissza akarsz menni dolgozni mivel nem tudsz 3 emberre kijönni a pénzedből s addig ő marad a kicsivel s te csak besegítesz neki x összeggel s szépen takarékosan félreraksz magadnak ahogy ő.

2016. nov. 16. 08:07
 42/79 anonim ***** válasza:
32%
ha legalább kapnék is valamit a kis zsetonkámért D amugy akkor is együtt kéne lennetek ha híd alatt csöveztek és semmitek nincs jóban rosszban vágod nem csak akkor akkor amikor zseton van
2016. nov. 16. 15:59
 43/79 anonim ***** válasza:
30%
nem kell csini csak ne bánya rém legyen D
2016. nov. 16. 15:59
 44/79 anonim ***** válasza:
23%
Te jó ég, milyen undorítóak itt a válaszoló nők és a kérdező is. Nem csoda, hogy egyre több a házasság ellenes férfi és a házasságok száma is csökken. Miért nem inkább egy pénzkiadó automatához mentek feleségül hölgyeim?
2016. nov. 20. 07:57
 45/79 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként ha a férjednek van egy kis esze, akkor levédet minden vagyont, ingatlant haszonélvezeti joggal, hogy még véletlenül se kapj belőle semmit válás esetén. Az lesz majd csak az igazi "rhibanc koppanás"..
2016. nov. 20. 08:05
 46/79 anonim ***** válasza:
86%

#36, hát ugyan olyan hibában szenvedsz, mint az a fillérb_szó férjed:

"Az anyagiakat félretéve, szeretem a férjemet, úh nem szabad válni emiatt, mert valszeg a következő pasi is ugyanilyen lesz!! "

Te se vagy olyan, mint az előző nője, nem?

Ma olvastam egy tök hasonló kérdést, jó fiú, szereti, egy baja van hogy minden nyilvános helyen verekedésbe cseppen (mármint beleköt az élő fába is) De tényleg csak az az egy baj van vele... hát szerintem egy ilyen aprócska baj nekem sok volna.

A házasság az egy közösség- de mindegy, erről te már csak olvashatsz, megélni nem fogod.

2016. nov. 20. 13:50
 47/79 A kérdező kommentje:

Kedves #44 és #45!

Javaslok egy jó pszichológust, mert beteg vagy, az tuti.

2016. nov. 20. 22:14
 48/79 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos (szerintem) a #44, és #45 nagyon jól látja a dolgokat. Vagy láttak több válást, ismernek családapákat, vagy ők maguk is férjek.

Ma már az egyenlőség nevében a nők sokkal egyenlőbbek. A nők hangoztatják, hogy nekik nem kell a férfiaktól semmi, ők önállóak, és nem akarnak egy felnőtt gyereket. Persze amint van gyerek, mögé bújnak, és a gyerek nevében követelőznek. Nem tartják a férfiakat semmire, csak elvárnak tőlik. Rendszeresen hü...nek néztek minket, és kinevettek, mert tudjátok, hogy nem tehetünk ellene semmit, és tűrnünk kell. Itt is törlik rendszeresen a nőknek nem tetsző hozzászólásokat. Ez sem véletlen.

Sok a férjét szidalmazó, nővel beszélgettem már innen. Kiderült, hogy egyiknek sincs olyan elvárása a férjével szemben, amit ne lehetne pénzért megvenni. Ez nem is zavarna, mert amióta világ a világ, a férfiak fizetnek a nőknek, a szexért, és minden másért is. Közvetlen, vagy közvetve, ez most mindegy, de fizetnek. Nem is nekünk van ezzel bajunk. De az a megalázó viselkedés, megalázó aljas kibeszélés, amit sokan művelnek, az tűrhetetlen.

De hogy mit tehet ez ellen a férfi? Semmit. Szex kell. Ha fizetős hölgyeket, rendes örömlányokat keres fel, akkor lenézik a nők, ha barátnője, ne adj isten felesége van, akkor meg az terrorizálja folyamatosan. Csoda, hogy sok férfi az alkoholba menekül az asszony elől? Nincs olyan nap, hogy ne jelenne meg újabb férfiakat alázó, szidalmazó kérdés itt az oldalon. Amiben persze hordában támadják a nők a férfiakat. De ha véletlen egy férfi ír ki egy kérdést, akkor az rögtön az ő hibája, és a horda ismeretlenül is a nő oldalára áll.

A féjszbúúúkon, egymás hegyén, hátán vannak a férfiakat lekicsinyítő, megalázó bejegyzések. A tvben, is rendszeresen alázzák, kifigurázzák a férfiakat, amíg a nőket folyamatosan magasztalják. Egyenlőség? Nőknek 40 év után nyugdíj. A férfiaknak nem, mert ha ők is nyugdíjba mehetnének 40 év után, az hátrányos megkülönböztetés lenne a nőknek. Ezek szerint a férfiaknál 40 év több idő alatt telik le, mint a nőknél? De a pénzünk, az persze kell, de hogy egyszer ne ellenünk legyetek az már extrém kérés. Arról meg nem is álmodok, hogy egyszer egy nő a férfi mellé álljon.

Az apáknak már rég nem engedik, hogy férfiakat neveljenek, már nem tehetnek mást, mint csendben vegetálnak, és dolgoznak a családjukért, és tűrik a rengeteg bántást, megalázást, azoktól, akiknek mindent megadnak.

Várható volt, hogy a férfiaknak egyszer elegük lesz ebből.

Ezek után (sem) kell csodálkozni azon, hogy a férjed nem engedi elszórni a munkája gyümölcsét, és az sem meglepő egy kicsit sem, hogy a normális férfiaknak eszük ágában sincs nősülni.

Tudom, hogy nem minden nő ilyen. Biztos van kivétel, de aki magára ismer az biztosan nem az. Azt is tudom, hogy a férfiak sem tökéletesek. De hogy mi lesz ennek a vége? Az már sajnos látszik a "világban".

2016. nov. 22. 00:57
 49/79 anonim ***** válasza:
89%
Egy családban a férj és a feleség dolga, hogy ellássa a gyereket. Ennyi végül is a lényeg. Anyagilag, természetben, mindenhogy.
2016. nov. 22. 02:55
 50/79 anonim ***** válasza:
63%

Nincsenek férfiak és nők, a család az egy közösség. Még a jog szerint is, szóval a férj egy szarrágó. És beteg is, mert az előző kapcsolatából ítéli meg a kérdezőt is - miért is vette feleségül?

Meg nagyképű.... ismerek vagyonos embereket, szerintem ennek nincs még 1 milliárdja se, szóval miféle vagyon?

2016. nov. 22. 08:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!