Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a
házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a
helyemben?
Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve élünk együtt. Szinte betegesen anyagias (valszeg az első házassága miatt, elég drága válás volt...) és szinte mindent magamnak kell előteremtenem magunknak (van egy közös gyermekünk, akivel jelenleg itthon vagyok). Ad egy havi fix összeget, amely nevetségesen alacsony és ezt kell kipótolnom a megélhetésre. Szerencsére jól keresek, különben nem tudom, mi lenne velünk.. Ha szükségem van a fix összegen kívül pénzre, csak kölcsön ad, de inkább nem is kérek, annyira megalázónak érzem. Folyton azt hangoztatja, hogy csak a pénzére pályázok, pedig soha nem adtam okot arra, hogy ezt gondolja. Házassági szerződést is aláírtam, hogy megnyugodjon (mondjuk nem sok választásom volt, mert közölte, hogy vagy aláírom, vagy elválik - mindezt 2 évvel a házasságkötés után, 12 hetes terhesen). Tehetetlen vagyok, mert szeretem, és egyébként van egy csomó jó tulajdonsága is, de úgy érzem nem ezt érdemlem... Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Nem vagyok válás párti, főleg gyerekkel, de egyre nehezebben viselem a bánásmódot és a terhet, hogy gyakorlatilag egyedülálló anyaként kell helytállnom.
Mi nem vagyunk hazasok de mivel en csillagaszati osszegeket keresek, ezert minden az en nevemen van. Auto haz stb. Nem tervezzuk hogy osszehazasodunk mert hulyesegnek tartjuk es a gyereket szinten. A paromnak eleg alacsony az igeny szintje meg szerintem o egyike azon ritka nok kozul akit nem erdekel a penz. Sosem kert tolem semmit de en mindent megadok neki mert latom rajta, hogy nem anyagias. 27/F
2016. nov. 15. 09:42
33/79 anonim válasza:
nah majd ha elváltok viszel mindent D miért nőkről nevezik el a hurrikánokat ? Mert hamar nedvesednek és mindent visznek. xd ilyen gonosz vagy a nők hosszu távon gondolkoznak a gyereket a tartásdij miatt szülted meg csak majd mindent jol leperelsz rola xd elég ha csak kis pénzt keresel azt a sok pénzéhes nő máris ugrik rád megadtam hogy van munka helyem rögtön bejelölt egy csaj, egy másik lazán elkért egy 10est tőlem tényleg nem erre utaztok
2016. nov. 15. 11:16
34/79 anonim válasza:
Bakker, hogy mennyi szánalmas beteges nőgyűlölő van ezen az oldalon. Nem semmi. Közlöm veletek, hogy vannak ilyen meg olyan emberek!!! Nem attól függ hogy férfi vagy nő az illető. Sajnálatra méltóak vagytok. Megkeseredett undorító emberek.
2016. nov. 15. 12:07
35/79 anonim válasza:
#33 Ezt a dolgot én is tapasztaltam itt.
Egyszer egy válaszhoz leírtam mi a munkám, mennyit keresek, és hogy mennyit tudtam félretenni, úgy hogy egyedül tartom el a családom. Aztán persze, már írtak is az "erkölcscsőszök", pedig egyértelmű volt, hogy nős vagyok... :-)
2016. nov. 15. 14:15
36/79 A kérdező kommentje:
A kommentek alapján azt hiszem, már meg is kaptam a választ a kérdésemre! :)
Az anyagiakat félretéve, szeretem a férjemet, úh nem szabad válni emiatt, mert valszeg a következő pasi is ugyanilyen lesz!! (tisztelet a ritka kivételnek) Az elvárás pedig: a feleség legyen csinos, ápolt, mindig mosolygós, tökéletes szerető, anya és háziasszony, mindez pedig ne kerüljön pénzbe! (vagy ha nem ilyen, akkor majd úgyis megcsalja - csak úgy mellékesem megjegyzem, az sem lesz ingyen...)
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 15. 15:10
37/79 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy a költségek felesben menjenek mind a gyerek irányába mind a háztartásba mind a kajába.
Ha meg nem tetszik akkor meg jobb ha lépsz:)
2016. nov. 15. 15:59
38/79 anonim válasza:
#36 Azért ennyire nem rossz a helyzet.
Egy jó tanács: Ne az itteni válaszok alapján dönts az életeddel kapcsolatban. Szinte mindannyian azért vagyunk itt, mert problámáink vannak. Csak kevesen tudnak elfogulatlanul válaszolni, ami sokszor nem is tetszik, és az infó is kevés, amit kapunk. Arról nem is szólva, hogy könnyű más életébe beledumálni, és "jótanácsokat" osztogatni.
Fel a fejjel, egyszer biztos megenyhül, ha érzi hogy bízhat benned.
2016. nov. 15. 21:40
39/79 A kérdező kommentje:
Igazad van abban, amit írsz. És köszönöm a biztatást, nagyon jól esett :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!