Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem betegesen félti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve élünk együtt. Szinte betegesen anyagias (valszeg az első házassága miatt, elég drága válás volt...) és szinte mindent magamnak kell előteremtenem magunknak (van egy közös gyermekünk, akivel jelenleg itthon vagyok). Ad egy havi fix összeget, amely nevetségesen alacsony és ezt kell kipótolnom a megélhetésre. Szerencsére jól keresek, különben nem tudom, mi lenne velünk.. Ha szükségem van a fix összegen kívül pénzre, csak kölcsön ad, de inkább nem is kérek, annyira megalázónak érzem. Folyton azt hangoztatja, hogy csak a pénzére pályázok, pedig soha nem adtam okot arra, hogy ezt gondolja. Házassági szerződést is aláírtam, hogy megnyugodjon (mondjuk nem sok választásom volt, mert közölte, hogy vagy aláírom, vagy elválik - mindezt 2 évvel a házasságkötés után, 12 hetes terhesen). Tehetetlen vagyok, mert szeretem, és egyébként van egy csomó jó tulajdonsága is, de úgy érzem nem ezt érdemlem... Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Nem vagyok válás párti, főleg gyerekkel, de egyre nehezebben viselem a bánásmódot és a terhet, hogy gyakorlatilag egyedülálló anyaként kell helytállnom.
2016. nov. 14. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
94%

#23: nem erről van szó. Az már gusztustalan dolog, hogy 2 év házasság után, amikor éppen terhes a kérdező, akkor hozza fel zsarolva a házassági szerződés témát.

Amúgy én azt tenném (feltételezve, hogy nem válok el tőle), hogy ne adjon semennyi pénzt, a rezsi felét befizetem, az összes többit meg oldja meg magának magára, mint kaja, takarítás egyebek. Ez az alak egy rosszul fizetett bejárónőt tart, nem feleséget. Ráadásul kényszerképzetei vannak és megalázó helyzetet teremt. Hát nekem ez nem kéne.

Amúgy nem értem, csak ma ez a második olyan kérdés, amiben elhangzik, hogy mennyire jó ember amúgy a pasi, csak éppen rendszeresen más nőkkel van, ez meg most végletesen zsugori. Ilyeneknek minek feleség?

Nem luxus nyaralást, nercbundát akar a kérdező, hanem a napi életvitelt megoldani. Ennyi agyament ezen az oldlalon, (főleg az elsőn), csak közhelyeket puffogtatnak össze-vissza a valszeg 10-en éves suhancok.

2016. nov. 15. 00:18
 22/79 anonim ***** válasza:
94%

"mert a jelen helyzet miatt nem tudok semmit félretenni, viszont ő egyre csak gyarapodik."

Na akkor ki használ ki kit? A férj a feleséget.

Csak azt nem értem, hogy miért nem akarsz válni? Magadat hozod egyre szarabb helyzetbe minden egyes nappal.

2016. nov. 15. 00:21
 23/79 anonim ***** válasza:
4%

Már nem értem.

Ha szidom a férfit, akkor lepontoznak, leszólnak.

Ha védem a férfit, akkor lepontoznak. Hordában, letámadnak.

Ha támadom a férfit, ahogy itt szokás, akkor is lepontoznak.

Ha nem értek egyet a nőkkel, akkor nőgyűlölő vagyok.

Akkor most, mit kell itt válaszolni?

Bocsi kérdező, a te kérdésednél próbáltam ki, hogy felpontoznak-e, ha ismeretlenül, félinformációkból elítélem a férjedet, ahogy a többiek szokták. De már tudom, mindegy hogy mit írok.

Én egyedül eltartom a családom, és szülőket, testvéreket támogatom is. Nálunk nincs szerződés, mert tudom, hogy válásnál a gyerekekre hivatkozva, úgyis minden, amiért én egyedül dolgoztam meg, az asszonyé lesz. Az én, pénzemből, én vettem a házat is, de kettőnk nevére írták, és nem tehettem ellene. Hiába dolgozok én mindenért, minden az övé, mert a feleségem. Legfeljebb válás előtt, a megtakarításomból, együtt veszünk, egy BMW-t is, ami valamiért kigyullad, és leégeti a többi autót, és a házat is. Aki meg a háztartási munkát kiszámlázná neki, az számolja már a szexet is. Az is egy szolgáltatás, amiért fizetni kell. És fizesse ki azokat a munkákat, amiket a férje végez.

Ő már soha nem fog nőben, megbízni. Ezt nem is várhatod tőle. Egyszer elárulták, többet nem hagyja magát.

Lehet, hogy egy házra, vagy autóra gyűjt. Ezeket te is élvezni fogod. Arról nem is beszélve, hogy sok embernek kifolyik a pénz a kezéből. Még az is lehet, hogy ezért nem ad.

2016. nov. 15. 00:36
 24/79 anonim ***** válasza:
92%
Szegénykém,jól beletenyereltél a szxrba!Még könnyen beszélek,de ha a házassági szerződéssel ilyen mocsok módon járt volna el,hagytam volna úgy ott a francba,hogy annyit se mond bakfity.Eleve ezt akkor kéne,mielőtt összeházasodtok,nem evvel sakkban tartani terhesen.Azt kell mondjam,hogy pont ugyanoda lesüllyedt,mint az ex neje.
2016. nov. 15. 00:44
 25/79 anonim ***** válasza:
92%

#26: "amiért én egyedül dolgoztam meg, az asszonyé lesz. Az én, pénzemből, én vettem a házat is,"

Akkor miért nem maradtál otthon a gyerekekkel, hogy a nejed is építhesse a karrierjét. Tudod, ő te gyerkeidet is nevelte otthon, és igen, közben nem tudott pénzt keresni.

2016. nov. 15. 01:18
 26/79 anonim ***** válasza:
92%
Illetve hogyan alakult volna a karriered, ha neked kell mindig otthon maradni a beteg gyerekekkel és vinni, hozni őket oviból.
2016. nov. 15. 01:19
 27/79 anonim ***** válasza:
7%
Ha férjednek lett volna esze nem házasodik meg ujra a nők csak ki zsigerelik a férfiakat lehuzzák őket és még nekik állj feljebb ... Ha dolgozol kicsit más a tészta de lemerném fogadni a féjed pénzesebb D ha az első elárulta a többi is ezt fogja a nők ilyenek ez hogy dolgozol lehret egy alibi is hogy van saját kereseted és nem kell a pénze de közbe te is arra vajazol vallld be nyugodtan..
2016. nov. 15. 01:20
 28/79 anonim ***** válasza:
83%
Sok csóró pasi, mit lehetne tőletek elvenni?
2016. nov. 15. 01:41
 29/79 anonim ***** válasza:
8%
Mindegyiknek csak a pénz kell. Nem láttam még egy kivételt sem.
2016. nov. 15. 02:42
 30/79 A kérdező kommentje:

Kezet foghatunk, Te sem vagy normális, csak a másik véglet...

Éppen annak kell rettegnie a válástól, aki leginkább odateszi magát a házasságban? Nem normális ez a nyertes-vesztes pozíció, férjnek-feleségnek egyenlő helyzetben kellene lennie, legalábbis ami a házasság alatt keletkezett vagyont illeti.

Ja, alibiből dolgozom, alibiből mentem hozzá és alibiből szültem gyereket is, mert csak a pénzére utazom...

Szóval ha a pénzre utaznék, biztos, hogy nem mentem volna hozzá ill. máshoz mentem volna. Sokmindent kaptam tőle az elmúlt évek alatt, hát pénzt azt pont nem... És még egyszer hangsúlyozom, nem arról van szó, hogy szeretnék gyűjtögetni, csak azt szeretném, ha igazságosabb lenne a terhek megosztása közöttünk. Persze kinek mi az igazságos...

2016. nov. 15. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!