Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem betegesen félti a vagyonát. Működhet ez a házasság így hosszú távon? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve élünk együtt. Szinte betegesen anyagias (valszeg az első házassága miatt, elég drága válás volt...) és szinte mindent magamnak kell előteremtenem magunknak (van egy közös gyermekünk, akivel jelenleg itthon vagyok). Ad egy havi fix összeget, amely nevetségesen alacsony és ezt kell kipótolnom a megélhetésre. Szerencsére jól keresek, különben nem tudom, mi lenne velünk.. Ha szükségem van a fix összegen kívül pénzre, csak kölcsön ad, de inkább nem is kérek, annyira megalázónak érzem. Folyton azt hangoztatja, hogy csak a pénzére pályázok, pedig soha nem adtam okot arra, hogy ezt gondolja. Házassági szerződést is aláírtam, hogy megnyugodjon (mondjuk nem sok választásom volt, mert közölte, hogy vagy aláírom, vagy elválik - mindezt 2 évvel a házasságkötés után, 12 hetes terhesen). Tehetetlen vagyok, mert szeretem, és egyébként van egy csomó jó tulajdonsága is, de úgy érzem nem ezt érdemlem... Szerintetek mit lehet tenni ebben a helyzetben? Nem vagyok válás párti, főleg gyerekkel, de egyre nehezebben viselem a bánásmódot és a terhet, hogy gyakorlatilag egyedülálló anyaként kell helytállnom.2016. nov. 14. 22:01
1/79 anonim válasza:
Mekkora szemét, tudnia kellene, hogy a férfi pénze instant "közös" (a nőé persze nem) és azonnal adja csak át a fizetését minden tizedikén!
2/79 anonim válasza:
soha nem írtam volna alá azt a tetves szerződést...szégyen. elvesz feleségül és utána az orrod elé dugja... borzalmasan megalázva érezném magam... egy házasságban nincs enyém tied. én adnék egy ultimátumot. hogy menjen a tetves pénzével ahova akar, ha neki ez fontosabb... mint az, hogy a közös gyermeknek meglegyen mindene.... viselkedjen férfi módjára, és gondoskodjon a családjáról, vagy lelépnék a gyerekkel... és dugja fel magának a pénzét...
3/79 anonim válasza:
Itt az a baj, hogy nem érdekli, hogy te TE vagy, nem az előző nője.
4/79 anonim válasza:
Primitív a férjed. Egy dolog, hogy anno megszívta a másik nővel, de ha neked közöd sincs jellemben ahhoz a nőhöz, ergo százszor másabb vagy, miért rajtad veri le? Ez érzelmi intelligencia hiányra vall. Gusztustalan az ilyen felfogás, neveled a gyermeket, ellátod a házi teendőket, gondolom szexre is kapható vagy esténként és egy kis gyengédségre, mert kedvezel neki és mert magad is élvezed, erre így áll hozzád? Fura. Kell ő neked hosszútávon, ha amúgy is el tudnád tartani a gyermekedet és magadat?
5/79 anonim válasza:
Vagyis tartson el téged és a gyerekeidet is. Szééééép...
6/79 anonim válasza:
Elválnék. Mi az hogy nem adja haza az összes pénzét? Mit képzel magáról? Ez a dolga, ezért él. A szerződést meg ügyvéddel támadd meg, azt házasság előtt kellett volna, utána már érvénytelen.
Én persze hazaadnám az összes fizetésem, és még el is mosogatnék...
7/79 anonim válasza:
Akkor érvényes csak ez a "ezér él", ha mindkét fél beleadja a pénzét, kicsit kezdenek a válaszok a "férfi tarsa csak el az egész családját" irányába.
8/79 A kérdező kommentje:
Amúgy pont ezért nem értem: gyereket nevelek, háztartást vezetek, dolgozom, jókat szexelünk. Igazából ő is teljesen normális, kedves tud lenni, csak a pénz tabu, ha ez szóba kerül, azonnal megfagy a levegő.
2016. nov. 14. 22:33
9/79 A kérdező kommentje:
Nem kell hogy eltartson, isten ments! Nem egy buta élhetetlen liba vagyok, megkeresem a magamét. Csak szeretem a fair bánásmódot.
2016. nov. 14. 22:37
10/79 anonim válasza:
Nem is rád gondolok, te jól leírod a kérdésben, hanem pár válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!