Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan kényszerítettétek bele a pasit a házasságba?
Mert azért lássuk be sok olyan pár van, ahol a pasi nem nagoyn kell a nőknek, de a nő meg családot szeretne meg egy pasit aki bele teszi a munkát annak érdekében, hogy mindez megvalósulhasson.
És szegény pasi van a nővel, hogy legyen nője, de a nőt meg sokkal inkább érdekli, hogy gyereket szüljön.
És belehajszolja a pasit a házasságba és a családfenntartói szerepbe.
Ahhoz képest, hogy mennyi nő volt szerinted, aki epedve szopta volna a farkad, nehéz újat szerezni? :D. Vagy nagy kamugép vagy, vagy tényleg olyan a személyiséged is, hogy kb. csak dugásra vagy jó.
(mondjuk ha csak letérdeltél volna elém, és meg sem kéred, hogy "nem szopnál le?", akkor én is hagytalak volna ott... kommunikáció...)
Ha nem ugyanolyan a szexuális igényetek, hagyd ott.
A munkával párhuzamot vonni meg röhejes. Ha nincs munkád, éhen halsz. Ha nincs nőd, attól nem halsz éhen. Ha neked a biztos p..ci ennyire fontos, akkor fogadd el, hogy ő más, mint amilyen neked az ideális. Ahelyett, hogy elhagynád, és próbálkoznál tovább.
Ne szaporodj csont taplo vagy
Aztaaa aki kiteregeti a baratnojet itt
Lealazoan ir rola.
Sajnalak ha azt hiszed kapcsolat alapja a szex.
Most mi bajotok a kérdezővel? :D
Én annyira bírom mikor valaki ilyen aranyembernek állítja be magát :D Ők szoktak a társaság fényei lenni. :D
Nem kényszerítettem, ő is ugyanúgy akarta:).
Senkit nem lehet kényszeríteni olyasmire amit nem akar. Ha mégis belemegy akkor egy papucs, és meg is érdemli a sorsát. Az elég szomorú, ha valaki azért van a párjával, csak hogy legyen valakije...
Olvasgattam a válaszaidat kérdező, és nem értelek. Láthatóan egy kalap kaki a kapcsolatod, nem vagy boldog, csak vinnyogsz, panaszkodsz, hogy ezt nem csinálja, meg azt nem csinálja a csajod. De azért továbbra is vele vagy.
Ha annyira veled akarnak lenni az exeid menj vissza valamelyikhez, vagy keress mást. Munkával ezt nem érdemes összehasonlítani. Tök más a 2 dolog. Ha nincs munkád, pénzed sincs, ezáltal éhen halsz, mész a híd alá lakni. Míg ha csajod nincs, attól nem lesz bajod, max többet kell magadhoz nyúlni.
Ha annyira szar lenne az egész ahogy írod, már rég szakítottál volna ezzel a csajjal. Szóval még nem szenvedsz eléggé ezek szerint.
Az anális szex egy olyan dolog, hogy van aki engedi és van akinek ez nem fér bele. Te milyen alapon várod el a csajodtól? Ő megdughat téged felcsatolhatóval? Ha nem akkor miért akarsz tőle ilyesmit?
Pl én nem csináltam úgy soha, és nem is fogom, mert szerintem a segglyuk nem arra való. Undorít az egész dolog. Soha nem engedtem, és nem engedném senkinek. A férjemet nem vonzza a dolog egyáltalán, szóval semmi probléma nincs ebből.
Egyáltalán nem illetek össze szexuális téren. Ha neked ez fontos, akkor keress mást. Keress olyan nőt aki hajlandó rá, és aki megfelel az igényeidnek a szexben egyébként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!