Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet hozni egy házasságba az elmúlt szerelmet? Ha igen, hogyan?
Vissza lehet hozni.
Talán, ha picit te is eltávolodnál tőle, megijedne?!
Próbáld ki. Ne is nagyon csevegj vele, vedd figyelmen kívül picit.
Ha nem jön be, akkor próbálj meg vele beszélgetni, hülyéskedni, nevetni, érezze, hogy te vagy a megfelelő társaság és nő számára, hátha felébred benne valami! :)
Vissza lehet hozni. Igaz mi még csak friss házasok vagyunk, de már évek óta együtt élünk, és azt veszem észre hogy ha néha hetekre el is tűnik az érzés, azért időnként újra parázslik. És ez biztos hogy azért van, mert nem unalmas az életünk: egyik krízis követi a másikat, mindig újabb és újabb problémák, kihívások jönnek. Anyagi dolgoktól kezdve költözésig, mindig van valami amit együtt kell átvészelnünk. Amikor nincs "gond" hónapokig, olyankor szokott kiüresedni a kapcsolatunk. De aztán mindig jön valami ami ismét megerősíti és olyankor szoktuk mondani egymásnak hogy "most olyan szerelmes vagyok!!"
Szerintem változtass a hétköznapok szürkeségén. Ne legyen minden napotok egyforma. Például ha eddig minden nap 6-kor keltetek, akkor kelj fel legközelebb fél órával hamarabb és szeretkezzetek "soron kívül" egyet. Vagy ha nem értetek rá már régóta leülni együtt vacsorázni kettesben, akkor fektesd le hamarabb a gyerekeket és vacsizzatok együtt. A lényeg hogy ne szürküljön be az életetek.
Az is fontos, hogy ne mindig ugyanarról beszélgessetek. Keress valami új hobbit, hogy ne mindig az legyen a téma, hogy mit csináltak a gyerekek vagy az anyósodék.
Na azoknál van a baj, akiknél a hétköznapok szürkék. Ők valaki mástól várják azt, hogy különlegessé tegye minden napjukat. Miért is? Maguknak miért nem képesek örömet okozni bármilyen aprósággal?
Én sok éve élek együtt a párommal, de érdekes módon sosem szürkék a hétköznapok. Nem azok, mert szeretem a magam társaságát, magamat is el tudom foglalni, és vele is imádok lenni. Jók a közös filmnézős esték, de jól az egymás mellett laptopot nyomkodósak is.
Mondjuk mi soha nem voltunk rózsaszín ködösen szerelmesek, mi "csak" szerelmesek voltunk és vagyunk, de hát ez ugye manapság lepontozandó.
Kérdező, mi lenne, ha a flitteres rózsaszín köd visszahozása helyett inkább értékelnéd amid van, és örülnél a "szürke" hétköznapoknak is. Merthogy lehet azoknak is. Annak is megvan a maga bája, harmóniája, szeretetre valósága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!