Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem fer bele ez egy hazassagba?
Miért avatkozna az életükbe? Gyaníthatóan elújságolta neki a barátnője, ergo esély volt arra, hogy a kérdező lereagálja.
Lereagálta ahogy gondolta.
Hogy belefér-e az teljesen szubjektív, a pisi-kaki szex is beleférhet ha a két fél úgy gondolja, az már megint más kérdés, hogy ezért szerintem felesleges volt összeházasodni:-)
Minek mész bele ilyen beszélgetésbe. Hogy ők milyen módon élik ki vágyaikat, az csak rájuk tartozik.
Ha már elmondtad véleményed, mert kérdezte és neki nem tetszett a válasz, akkor lehet nem is vagytok barátnők.
Lehet, hogy mégsem annyira normális stílusban válaszoltál, mint te gondolod.
Amúgy meg kinek a papa, kinek a paplan.
Nos azért felhívnám a figyelmét minden kedves hozzászólónak aki szerint a liberalizmus és az individualitás dúl kis hazánkban, hogy aki valóban szereti a párját az nem szívesen látja, hogy egy másik nőt töcsköl az illető a szeme láttára vagy éppen a párját töcsköli egy másik férfi a szeme láttára.
Persze ez itt most nem került szóba, de én úgy gondolom a házasság érzelmeket feltételez.
Ha nem minősítetted, hanem tényleg csak annyit mondtál, hogy te nem tudnád a férjedet mással látni, akkor én sem értem a sértődés okát.
A véleményedet kérdezte, és te elmondtad. Amíg nem avatkozol bele az életébe, és nem akarod lebeszélni róla, addig nincs oka megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!