Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem fer bele ez egy hazassagba?
Minden házasság és minden értékrend más. Ami számodra egyáltalán nem, más számára nem is kérdéses, hogy igen.
Ha ők közös megegyezés alapján úgy döntöttek, szeretnék kipróbálni, ő dolguk. Véleményem szerint inkább így élje ki magát, hogy közben mindkettőnek jó és izgalmas, mint a másik háta mögött, megcsalással, ami fájdalmas legalább az egyik fél számára.
Az, hogy én nem csinálnám, hogy ez nekem nem fér bele, nem kell, hogy azt jelentse, hogy a más személyiségű, mással házasságban élő barátnőmnek se férjen bele.
Ha a barátnődnek annyit mondtál, hogy te ezt nem tudnád látni, akkor a barátnőd sértődése nem jogos, hisz kulturáltan véleményt nyilvánítottál. Ha közben pofákat vágtál, és megjegyezted, hogy nem tudod, ez hogy fér bele az ő értékrendjébe, és hogy eddig komoly embernek gondoltad őt, akkor ez már sértő tud lenni.
nekik belefért
neked nem
meddő vita.
Nézd, már a kérdésed is úgy szól, hogy szerinted nem fér bele egy házasságba. Meg hogy eddig komoly embernek gondoltad, ergo, ha neki belefér, nem komoly ember.
Talán neki is így jött le.
A kérdésedre válaszolva, van akinek belefér, van akinek nem. Sokan vagyunk, sokfélék.
Valószínűleg azért sértődött meg, mert tükröt tartottál elé, és fájt neki az igazság. Véleményem szerint a legtöbb pár úgy megy bele a 3-as vagy többes szexbe, hogy valamelyik fél erölteti, és a párja attól félve, hogy elhagyják, megcsalják, belemegy .
Valószínűleg a barátnőd is megbánta, de be nem vallaná.
Ha a 3-as szextől lesz valakiknek jobb a kapcsolata, akkor azok nem egymáshoz valók.
Én becsülom magam annyira, hogy ne menjek bele egy ilyen megalázó szituációba.
Sajnálom, akiknek ennyire uncsi a kapcsolatuk, hogy kell egy harmadik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!