Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a férjemre?
Tegnap vették le a járógipszemet, még nagyon nehezen, sántìtva tudok csak járni.
Van egy másfél éves, elég eleven kislányunk, ìgy nem nagyon tudom ellátni őt, nem bìrom cipelni és futni sem tudok utána.
A férjem elhozta hétvégére az előző házasságából való nyolcéves gyerekét. Estére grillezés terveztünk, ötre hìvtunk vendégeket.
Erre a férjem az előbb közölte, hogy ő a nagyobb gyereket hátra elviszi cirkuszba. Állítása szerint mi ezt megbeszéltük, a valóságban viszont tegnap annyit mondtam erre, hogy előbb lássuk meg, mennyire lesz jól a lábam.
Nos, egyáltalán nincs jól, ennek ellenére vigyázzatok a lányunkra, foglalkoztatók a vendégekkel és csinálhatom a kaját egyedül, mìg a férjemék a cirkuszban ülnek a nagyobb gyerekével.
És a legdurvább, hogy a férjem nem is érti, miért vagyok ezen felháborodva.
Szerintetek sem jogosan haragszom rá emiatt?
A vendégeket a férjem hìvta. Nem volt vele gondom, mivel arról volt szó, hogy ő intézi a grillezést. Miután lelépett, én álltam oda a kaját csinálni, mert én vagyok a házigazda, pont. A vendégek nem főzni, hanem kikapcsolódni jöttek. Nem akartam őket hazaküldeni, mert nem akartam kihajìtani 2,5 kiló előre bepácolt húst. Még amúgy sem.
Amikor a férjem dolgozik, bébiszitter látja el a gyereket, amìg én nem tudom. Nincs más választás. Amúgy ha korábban közölte volna hogy ő márpedig cirkuszba akar menni, akkor tegnapra is szereztem volna bébiszittert, de utolsó pillanatban már nem tudtam.
Érdekes az előbb meg azt írtad hogy együtt hívtátok a vendégeket, most meg mar csak a férjed?
Persze rá fogni egyszerűbb mindent :) jol tette amit tett, szegénynek mar elege lehet belőled
21 hát elég gané szervezés volt ez
bébicsősz, grillparti stb - amiért rohadt gazdagok vagytok, azért még szabad lenne gondolkodni, vagy alkalmazzatok egy gondolkodó embert.
Most megtesszük itt neked ingyen, hogy tanulj belőle:
1. a cirkuszra határozott nem -et kellett volna mondani a meghívott vendégek miatt is, a lábad miatt is
2. Már elnézést, de milyen társaság ez, ahol ha látják/mondod fáj a lábad nem pattannak segíteni mindenben??? ne hívjatok degenerált érzéketlen embereket meg. Minek?
3. a felnőttekben néha eldugul az empátiás csatorna.
De nem így a kisgyerekeknél - hihetetlen empatikusak, megértőek, és TOLERÁNSAK a kicsik. A 8 évessel is meg lehetett volna beszélni (hogy a jegyek ne vesszenek kárba, át kell adni ismerősnek)
De ezt a másfél évesed is még éli, tudja, mert empatikusnak, toleránsnak született (ha később nem rontjátok el, az is marad) - felpolcolod a lábad, és ha azt mondod: "Fáj" - odahordja a játékait és foglalkozik veled - meséltet, játszat,nevetett.
Jobbulást, pihentesd a lábad, és máskor ügyesebben, egymásra odafigyelve döntsetek.
Tuskó dolog, akár grillezés, akár nem a másfél éves lányát ilyen helyzetben rád hagyni.
Én voltam olyan helyzetben, mint a férjed, eszembe nem jutott volna, a nyolc éves gyerekem meg hiszti nélkül értette volna, hogy ilyen helyzetben nincs cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!