Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a férjemre?
Tegnap vették le a járógipszemet, még nagyon nehezen, sántìtva tudok csak járni.
Van egy másfél éves, elég eleven kislányunk, ìgy nem nagyon tudom ellátni őt, nem bìrom cipelni és futni sem tudok utána.
A férjem elhozta hétvégére az előző házasságából való nyolcéves gyerekét. Estére grillezés terveztünk, ötre hìvtunk vendégeket.
Erre a férjem az előbb közölte, hogy ő a nagyobb gyereket hátra elviszi cirkuszba. Állítása szerint mi ezt megbeszéltük, a valóságban viszont tegnap annyit mondtam erre, hogy előbb lássuk meg, mennyire lesz jól a lábam.
Nos, egyáltalán nincs jól, ennek ellenére vigyázzatok a lányunkra, foglalkoztatók a vendégekkel és csinálhatom a kaját egyedül, mìg a férjemék a cirkuszban ülnek a nagyobb gyerekével.
És a legdurvább, hogy a férjem nem is érti, miért vagyok ezen felháborodva.
Szerintetek sem jogosan haragszom rá emiatt?
süt a gyűlölet az előző házasságára és gyerekére
öööö nem ezt akartam, írni, freudi elszólás
na nézzük, igen: "jogosan" igen, most fogod maga és fölpolcolod a fáradt lábad - ha jönnek a vendégek, majd ellátják magukat. A vendégek a te barátaid, rokonaid nyilván, megértik majd, és beszélgettek, jól érzitek magatokat.
Jogos a haragod, de te is tudtad mit vàllalsz mikor összejöttél vele. Miért zavar akkor, hogy a gyereke fontosabb mint te? Tisztàban kellett lenned vele hogy neki ő az elsődleges, nem a te kényelmed, bajod. Attól hogy utàlod a gyermekét, attól még neki ő lesz a fontosabb.
Le kellene mondani a vendégeket. Minek hívtàtok egyàltalàn így őket? Miért nem akkor rendeztek ilyet amikor màr lenn a gipsz éss tudsz jàrni?
Nem hiszem, hogy utálod a gyerekét.
Szerintem igazad van, segíthetett volna.
Legalább kiverted a balhét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!