Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon haragszom a férjemre, szerintetek kinek van igaza?
Nyáron volt 2 éves a lányunk. Mivel a gyes nagyon kevés, vissza akartam menni a régi munkahelyemre, de pár hét után kirúgtak. Azóta csak pár hetes munkáim voltak. Most végre felvettek egy rendes helyre, bejelentett fizetés, fizetett túlóra, cafetéria. 3 hete kezdtem, nagyon élvezem.
A lányunk azonban beteg lett. Megkértem a férjem, hogy legyen ő vele táppénzen, nem venné jól ki magát ha a próbaidő alatt én eljönnék. Azóta duzzog, egy kanalat nem tesz arrébb a lakásban mert ő elfárad egész nap a gyerekkel meg amúgy is, ez az én dolgom lenne.
Nem értem, miért van ez nála, eddig is voltak "szabadnapjaim" amikor ő volt a lányunkkal, sokszor ő vitte bölcsibe vagy hozta haza. Nem értem, most mi ütött belé.
Mit tegyek? Várjam meg, míg lenyugszik?
Neked van igazad.
Mondjuk az is kérdéses miért probléma neki a munkakiesés, esetleg van-e a munkahelyén olyan kolléganője aki miatt szívesen járt be dolgozni, s most nem láthatja...
Tudom bogár a fülbe, de nem tudhatod. Szerintem, ha különösebb oka nincs, akkor egy kis szabadság mindig jól jön, tehát még örülnie is kellett volna.
Neked van igazad.
A férjednek meg biztosan ciki a kollégái előtt, hogy táppénzen van a gyerekkel, mert fél, hogy férfiatlannak, papucsnak fogják nézni. Persze ez hülyeség, de vannak emberek akiknek ilyen fura félelmei vannak.
En is ugy gondolom, h neked van igazad. Es igen, en is elgondolkodnek rajta, h ez neki miert ilyen nagy problema...
Sosem ertettem, ezt a fele hozzaallast, mintha csak a no dolga lenne a gyerekneveles. Megcsinalni persze jo volt. Mindketten akartatok a babat?
Mi nők állt a van rajta-nincs rajta sapka életet éljük, onnantól, hogy gyereket vállalunk.
Itthin voltam 4,5évet, neveltem a gyerkőcöket. Viszont egy fillérem se volt. Akkor az volt a baj, hogy a gyes+csp carra se elég. Elmentem dolgozn, 4*pénz, jó hely, na most az a baj. Mert befigyel a túlóra, mert neki is gyerekezni kell, vagy mert nem állok le 9kor 3órás kaját összedobni...
Het egyszer takarítok, hogy hogy hogy... Most van sapim, de az is baj:(
Próbaidő alatt ne menj el táppénzre!
Neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!