Mit gondoltok a kovetkezorol? Most nagyon haragszom a ferjemre. Jogosan?
Szegény gyereknek lesz rossz... és apák napja nem hetente van, az ilyenre (meg az anyák napjára) nagyon készülnek.
Az igaz, hogy az interjúknál rugalmasak szoktak lenni, én most járok, minden alkalommal egyeztetnek (ugyanis több időpont van, mert több embert interjúztatnak), soha nem volt olyan, hogy márpedig ezen a napon ebben az időpontban legyek ott....
Sőt egyszer pár éve mondtam azt, hogy az akkori munkahelyemen szabit kellene kérnem, erre javasolták, hogy mehetek munkaidő után is, az is megoldható....
Szóval igazad van abban, hogy simán lehetett volna kérni más időpontot, és még most is fel lehetne őket hívni, hogy közbejött valami akkorra, megoldható-e, hogy szerdán vagy pénteken menjen, esetleg csütörtökön egy délelőtti időpontban.
2-es, neked nincs gyereked, mi? Remélem nincs és nem is lesz, ilyen hozzáállással!
Szerintem a férjed próbáljon meg másik időpontot kérni. :)
szerintem már az interjúnál nagyon fontos, hogy azt lássák, rugalmas, délután is ráér, hiába lenne jobb programja, csak olyan munkaerőt keresnek aki rugalmas és sajnos mindenhol piszok nagy a túljelentkezés, ezért simán lehet már egy ilyen is rosta.
tehát ebben igaza van a férjednek.
viszont ez a műsor is csak egyszer van... :(
én nem haragudnék rá, férjem se tud soha jönni semmi ilyenre, de nem rá haragszom, hanem hogy az élet így hozza.
vedd fel a műsort és este nézzétek meg együtt :)
8:",ezt nem a gyerekek szokták túldramatizálni,hanem az anyukák."
Én láttam már zokogó kisgyerekeket oviban anyák napi ünnepség előtt, mert a többiek anyukája már ott volt, az övé meg épp kezdésre futott be.
A 20 éves munkában töltött időm alatt rengeteg állásinterjún voltam, eddig soha egy sem volt olyan, hogy adott időpontra kellett menni. Persze nem vártak napokat, de hogy szerda 3 óra, csütörtök 4 vagy péntek 10, az tök mindegy, ugyanis egy pozícióra több embert hívnak be, több időpontjuk van.
Szerintem is kérhet a férjed új időpontot. Nem ezen múlik.
Mielőtt elkezdtem volna a babázást én is nagyon sokat interjúztattam. Ha valakinek közbejött valami soha nem volt probléma, elhalasztottuk az időpontot és nem indult rossz lappal legközelebb.
Beszéld meg a férjeddel, hogy van-e valami oka, amiért úgy döntött ahogy, és ha lehet próbáljon meg rajta változtatni.
Lehet, hogy csak hirtelen megörült, hogy behívták és nem is gondolkodott mi van akkor, de teljes lelki nyugalommal telefonáljon be, hogy el lehetne -e tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!