Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szeret a férjem? Váljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret a férjem? Váljak?

Figyelt kérdés
1 éve volt az esküvőnk.A férjem 3 hónap házasság után közölte, hogy kalandra vágyik, elment az ország másik végébe dolgozni.Minden hétvégén hazajön, ilyenkor előadja,hogy mennyire szeret stb.Most már viszont én vagyok az oka,hogy elment messzire dolgozni,mert egyszer megjegyeztem, hogy nem fogom eltartani,mivel rengeteg hitele van, s ennek egy részéről csak az esküvő után tájékoztatott.Egy nagy baleknak érzem magam.
2016. jún. 12. 15:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm 10-es válaszoló, hogy értelmezted 9-esnek a problémám :)

Igen,szeretem,de nem akarok szenvedni, nem tudom,ezek után mire számítsak.Ő meg csak hiteget tovább,nem lehet vele nrmálisan megbeszélni :(

2016. jún. 18. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

"a pénztárcájáért meg nem lehet szeretni, hiszen jelentős mínuszban van."

Hát ez az... el is múlt rögvest a nagy szerelem - amint kiderült, hogy üres a brifkó.

"a Kérdező meg bánatos, - tehát gondolom szereti még mindig - én nem a pénztárca miatt"

Szereti a fenét, kérlek. Aki szeret, az nem agyal váláson - közelében sincs annak. Aki szeret, az ha agyal valamin, akkor max. azon, hogy hogyan oldják meg EGYÜTT a problémát.

Itt keményen a pénzről van szó, megmondta a kérdező is: "Most már viszont én vagyok az oka,hogy elment messzire dolgozni,mert egyszer megjegyeztem, hogy nem fogom eltartani...". Szóval ne vakítsunk parasztot.

"hanem, mert a jóember ekkora hazugsággal kezdte a házasságát."

Igen, ez az ürügy: "ő a hibás, mert hazudott. Azt hazudta, hogy van pénze, pedig nincs. Olyan meg nem kell, akinek nincs pénze."

2016. jún. 18. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es, nem tudom, honnan ez a rosszindulat...

nem arról van szó, hogy azt hazudta, hogy van pénze, és kiderült hogy nincs.... hanem hogy elhallgatta, hogy jelentős mínuszból indul a házasság az ő korábbi adósságai miatt.

"közölte, hogy kalandra vágyik, elment az ország másik végébe dolgozni." - ezt hogyan tudod a Kérdező ellen fordítani? Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. De minek?

2016. jún. 18. 21:28
 14/14 A kérdező kommentje:

12-es válaszoló gondolom, férfi vagy, és lehúzott egy pénzéhes maca.Sajnálom, de erről nem én tehetek.

Nagyon magam alatt vagyok,ezért kértem ismeretlen emberektől itt segítséget, s nem is nagyon akartam részleteiben kiteregetni a szennyest.

De a "kedvedért"legyen:

Mikor megismertem dupláját kerestem ,mint ő.Aztán együttélés alatt egyik nap hazajött, és közölte, felmondott, 3 hónapig volt munkanélküli, utána elment dolgozni,de az a hely sem tetszett neki.Végül jött ez a hazugság esküvő után.Arról már ne is beszéljünk, hogy a gépén nyitva maradt, hogy regisztrált egy szexpartner keresőn nemrég.

Meg akarom beszélni,hülye vagyok,hagyjam békén.

Mindenesetre, hogy ezt leírtam neked, azt hiszem, nem kérdés,hogy csak a válás marad.Problémákat megbeszélni,megoldani,csak két felnőtt kommunikációra képes ember tud.

2016. jún. 19. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!