Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret a férjem? Váljak?
Köszönöm 10-es válaszoló, hogy értelmezted 9-esnek a problémám :)
Igen,szeretem,de nem akarok szenvedni, nem tudom,ezek után mire számítsak.Ő meg csak hiteget tovább,nem lehet vele nrmálisan megbeszélni :(
"a pénztárcájáért meg nem lehet szeretni, hiszen jelentős mínuszban van."
Hát ez az... el is múlt rögvest a nagy szerelem - amint kiderült, hogy üres a brifkó.
"a Kérdező meg bánatos, - tehát gondolom szereti még mindig - én nem a pénztárca miatt"
Szereti a fenét, kérlek. Aki szeret, az nem agyal váláson - közelében sincs annak. Aki szeret, az ha agyal valamin, akkor max. azon, hogy hogyan oldják meg EGYÜTT a problémát.
Itt keményen a pénzről van szó, megmondta a kérdező is: "Most már viszont én vagyok az oka,hogy elment messzire dolgozni,mert egyszer megjegyeztem, hogy nem fogom eltartani...". Szóval ne vakítsunk parasztot.
"hanem, mert a jóember ekkora hazugsággal kezdte a házasságát."
Igen, ez az ürügy: "ő a hibás, mert hazudott. Azt hazudta, hogy van pénze, pedig nincs. Olyan meg nem kell, akinek nincs pénze."
12-es, nem tudom, honnan ez a rosszindulat...
nem arról van szó, hogy azt hazudta, hogy van pénze, és kiderült hogy nincs.... hanem hogy elhallgatta, hogy jelentős mínuszból indul a házasság az ő korábbi adósságai miatt.
"közölte, hogy kalandra vágyik, elment az ország másik végébe dolgozni." - ezt hogyan tudod a Kérdező ellen fordítani? Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. De minek?
12-es válaszoló gondolom, férfi vagy, és lehúzott egy pénzéhes maca.Sajnálom, de erről nem én tehetek.
Nagyon magam alatt vagyok,ezért kértem ismeretlen emberektől itt segítséget, s nem is nagyon akartam részleteiben kiteregetni a szennyest.
De a "kedvedért"legyen:
Mikor megismertem dupláját kerestem ,mint ő.Aztán együttélés alatt egyik nap hazajött, és közölte, felmondott, 3 hónapig volt munkanélküli, utána elment dolgozni,de az a hely sem tetszett neki.Végül jött ez a hazugság esküvő után.Arról már ne is beszéljünk, hogy a gépén nyitva maradt, hogy regisztrált egy szexpartner keresőn nemrég.
Meg akarom beszélni,hülye vagyok,hagyjam békén.
Mindenesetre, hogy ezt leírtam neked, azt hiszem, nem kérdés,hogy csak a válás marad.Problémákat megbeszélni,megoldani,csak két felnőtt kommunikációra képes ember tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!