Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálhatja ezt a férjem? Rám unt, nem szeret?
6 éve vagyunk együtt. Mindig eljártunk hétvégén barátokhoz vagy ők jöttek hozzánk. Bográcsoztunk télen vagy kártyáztunk vagy csak beszélgettünk a fiuk pedig megittak egy-egy sört.
1,5 éve megszületett a kislányunk. 1 évig szinte sehova nem mentünk csak nagyon ritkán. 1 év után meg 1-2 havonta egy estére(kb este 6-tól 10-11 ig)
Most viszont vagy egy család barát és ő szinte minden pénteken vagy szombaton van mikor mind két nap este itt van és beszélgetnek a férjemmel 1-1 sör mellett. Volt hogy hétköznap is itt volt kb 7-9 10 ig. Már kicsit fárasztó hogy minden hétvégén itt van az az illető a barátnőjével. Arra gondoltam hogy megunt a férjem és inkább mással van mint velem. Jól esne kicsit összebújni beszélgetni. Párszor én is ott vagyok velük egy darabig de inkább elmegyek lefeküdni.
Jelenleg 38 hetes terhes vagyok.
Vajon miért csinálhatja ezt? Nem szeret? Netán rám unt?
Nem gondolnám, hogy ez annak a jele, hogy ne szeretne Téged, vagy hogy Rád unt volna.
Egyrészt talán Te is érzékenyebb vagy (érthető, persze), másrészt pedig talán az a bizonyos emberke nem veszi észre magát. Ő jelentkezik be, vagy a párod hívja?
Sehol nem olvastam azt, hogy rendszeresen esténként felmegy. A rendszeresen esténként azt jelentené, hogy minden este ott dekkol.
Amúgy a te férjed, neked kell tudnod, ilyen alap dolgokat nem tudsz vele megbeszélni de már a második gyerek jön le a gyártósorról?
Okos, vagy mégsem.
"Most viszont vagy egy család barát és ő szinte minden pénteken vagy szombaton van mikor mind két nap este itt van és beszélgetnek a férjemmel 1-1 sör mellett. Volt hogy hétköznap is itt volt kb 7-9 10 ig."
Végül is, ez nem biztos, hogy rendszerességet jelent, a lényeg, hogy a kedves Kérdezőnek már kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!