Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vajon miért csinálhatja ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálhatja ezt a férjem? Rám unt, nem szeret?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt. Mindig eljártunk hétvégén barátokhoz vagy ők jöttek hozzánk. Bográcsoztunk télen vagy kártyáztunk vagy csak beszélgettünk a fiuk pedig megittak egy-egy sört.

1,5 éve megszületett a kislányunk. 1 évig szinte sehova nem mentünk csak nagyon ritkán. 1 év után meg 1-2 havonta egy estére(kb este 6-tól 10-11 ig)

Most viszont vagy egy család barát és ő szinte minden pénteken vagy szombaton van mikor mind két nap este itt van és beszélgetnek a férjemmel 1-1 sör mellett. Volt hogy hétköznap is itt volt kb 7-9 10 ig. Már kicsit fárasztó hogy minden hétvégén itt van az az illető a barátnőjével. Arra gondoltam hogy megunt a férjem és inkább mással van mint velem. Jól esne kicsit összebújni beszélgetni. Párszor én is ott vagyok velük egy darabig de inkább elmegyek lefeküdni.

Jelenleg 38 hetes terhes vagyok.

Vajon miért csinálhatja ezt? Nem szeret? Netán rám unt?

2015. ápr. 17. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ööö mondjuk, kinyitod a kicsi szád, hogy te már fáradt vagy, legyetek most kicsit kettesben, mert ha jön a kicsi, akkor megint nem lesz idő erre.
2015. ápr. 17. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő is unja azt a bizonyos társaságot, csak nem akarja őket megbántani?
2015. ápr. 17. 20:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Mostanában egyedül jön fel a srác. Hétvégén egész nap együtt vagyunk csak este jön fel pár órára. De hosszú távon zavaró.
2015. ápr. 17. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért nem szólsz neki?
2015. ápr. 17. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Fú, ez nagyon bunkó dolog rendszeresen esténként, hívás nélkül felmenni. Nyilván magától nem fogja észrevenni, ezért szólni kell, hogy figyu öreg, szeretnénk magánéletet élni, egész héten dolgozunk, hétvégén tudnánk kicsit romantikázni, amibe nem fér bele harmadik, ugye érted mire gondolok... Ha nem veszi a lapot és szégyelli el magát, akkor kerek -perec meg kell neki mondani, hogy zavar, és majd ha szerveztek baráti estet, szóltok. Addig meg járjon valaki más nyakára. Nem is értem, hogy miért nem a barátnőjével lóg helyettetek...
2015. ápr. 17. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolnám, hogy ez annak a jele, hogy ne szeretne Téged, vagy hogy Rád unt volna.

Egyrészt talán Te is érzékenyebb vagy (érthető, persze), másrészt pedig talán az a bizonyos emberke nem veszi észre magát. Ő jelentkezik be, vagy a párod hívja?

2015. ápr. 17. 20:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Sehol nem olvastam azt, hogy rendszeresen esténként felmegy. A rendszeresen esténként azt jelentené, hogy minden este ott dekkol.

Amúgy a te férjed, neked kell tudnod, ilyen alap dolgokat nem tudsz vele megbeszélni de már a második gyerek jön le a gyártósorról?

Okos, vagy mégsem.

2015. ápr. 17. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:

"Most viszont vagy egy család barát és ő szinte minden pénteken vagy szombaton van mikor mind két nap este itt van és beszélgetnek a férjemmel 1-1 sör mellett. Volt hogy hétköznap is itt volt kb 7-9 10 ig."

Végül is, ez nem biztos, hogy rendszerességet jelent, a lényeg, hogy a kedves Kérdezőnek már kellemetlen.

2015. ápr. 17. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
És akkor megtörténik a csoda: most, hogy ide kiírtad a kérdést, már minden rendben is lesz. 6 éve együtt vagytok, arra még nem jöttél rá, hogy ha kinyitod a szád, eredményt is elérhetsz?
2015. ápr. 17. 20:58
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a barát gondolom azért megy,mert a férjed hívja.Nálunk ez elő se fordulhatna,mert megmondtam hogy ide csak nagyon ritkán jöhet valaki,így nem jön szerencsére senki,de ő mehet sörözni ha akar.Mondd meg neki.
2015. ápr. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!