Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a férjem megnyilvánulásáról?

Figyelt kérdés

Április végén lesz az egyik unokatestvérünk ballagása. Ez pont egy munkanapra esik, így nekem is szabit kellett kivennem. Ritkán, csak pár évente találkozunk velük személyesen, legutóbb pont nyáron az esküvőnkre hívtuk meg őket, most pedig ők minket a ballagásra.

A férjem közölte, hogy ő nem jön, mert nem fog 1 nap szabit elpazarolni arra, hogy eljöjjön a ballagásra.

Most erről mi a véleményetek? Nektek nem furcsa?

Nekem furcsa, mert már egy család vagyunk, így szerintem természetesnek kellene lennie, hogy a családi ünnepeken együtt megyünk mindenhova. Az egyéb baráti összejövetelek mások, oda nem követjük egymást.

2015. ápr. 14. 13:54
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Egyébként a ballagás után lesz egy családi összejövetel,buli.
2015. ápr. 14. 13:55
 2/28 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem furcsa, én sem mennék. Pont azért, mert pár évente találkozok. Muszájból, csak mert valakinek lehet pénzt vagy ajándékot adni, nem mennék el.

27/L

2015. ápr. 14. 13:56
 3/28 A kérdező kommentje:
Szóval a férjem azt mondta, hogy inkább bemegy dolgozni, mintsem elpazaroljon egy nap szabit erre a ballagásra.
2015. ápr. 14. 13:56
 4/28 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es, még várok véleményeket.
2015. ápr. 14. 13:57
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

"Unokatestvérünk"? Gondolom, csak a te unokatestvéred.

Szerintem ez a férjed saját döntése, ezek szerint nem akar felszínes kapcsolatok miatt szabadságot kivenni. Én elfogadnám. Ha te úgy látod jónak, elmehetsz a ballagásra egyedül is.

2015. ápr. 14. 14:03
 6/28 anonim ***** válasza:
61%
nem szokták munkanapra tenni, vagy szombaton dolgoztok? A véleményem, hogy a férjed hagy csinálja úgy, ahogy jónak látja. Egy ballagás olyan szerencsétlen tud lenni, mindenki tolong, senki nem lát semmit, én is kerülöm, hacsak lehet. Most a te unokatestvéred ballagása miért kéne, hogy olyan fontos legyen?
2015. ápr. 14. 14:04
 7/28 anonim ***** válasza:
89%

Akivel pár évente találkozom,nem is ismerem,miért vennék ki szabit?

Ha mondjuk közelebbi rokon akkor nem érteném meg a férjed(bár nyomós oka lehet rá úgy is)álláspontját.

Ha családi összejövetel délutánra esik,bemehet munka után.

2015. ápr. 14. 14:04
 8/28 A kérdező kommentje:

Úgy értve unokatestvérünk, hogy van egy húgom, akivel közös az unokatestvér. :)

Csak akkor itt máshogy kellett volna fogalmaznom.

Csak ilyenkor azt érzem, hogy ő el akar zárkózni az ilyen családi összejövetelektől, mert már máskor is volt rá példa. Attól függetlenül, hogy ő nem jön, én még nyilván elmegyek.

2015. ápr. 14. 14:07
 9/28 A kérdező kommentje:
Április 30-án lesz, ami egy csütörtöki nap, ráadásul vidéken.
2015. ápr. 14. 14:09
 10/28 A kérdező kommentje:
Egyébként elfogadom a döntését, csak érdekeltek a vélemények.
2015. ápr. 14. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!