Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a férjem megnyilvánulásáról?

Figyelt kérdés

Április végén lesz az egyik unokatestvérünk ballagása. Ez pont egy munkanapra esik, így nekem is szabit kellett kivennem. Ritkán, csak pár évente találkozunk velük személyesen, legutóbb pont nyáron az esküvőnkre hívtuk meg őket, most pedig ők minket a ballagásra.

A férjem közölte, hogy ő nem jön, mert nem fog 1 nap szabit elpazarolni arra, hogy eljöjjön a ballagásra.

Most erről mi a véleményetek? Nektek nem furcsa?

Nekem furcsa, mert már egy család vagyunk, így szerintem természetesnek kellene lennie, hogy a családi ünnepeken együtt megyünk mindenhova. Az egyéb baráti összejövetelek mások, oda nem követjük egymást.

2015. ápr. 14. 13:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
21%

"nem szokták munkanapra tenni, vagy szombaton dolgoztok?"

6-os, életedben nem voltál akkor ballagáson ezek szerint... Én egy olyan általános iskoláról, sem középiskoláról nem hallottam még, ahol hétvégén lenne a ballagás. Az mindig, mindenhol hétköznap van.

2015. ápr. 14. 14:14
 12/28 anonim ***** válasza:
35%

Egy család vagytok?!

Őket is elvette feleségül? 😊

Diszhiszti...

2015. ápr. 14. 14:23
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem furcsa a ferjed viselkedese, m ezek szerint nem olyan kozeli a kapcsolat az unokatesoddal, ha nem talalkoztok gyakran. A ferjednek meg aztan igy vegkepp nem kozeli rokon/ismeros. Mas lenne a szitu, ha heti rendszeresseggel talalkoznatok es a ferjed is jol ismerne, de igy ertheto.
2015. ápr. 14. 14:29
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem ismeri őket annyira, nincs kedve menni, inkább másra tartalékolja a szabadságát. Én még azt is megértem, hogy neked nem esik jól, mert szeretted volna, hogy elkísérjen. De el kell fogadni a döntését.
2015. ápr. 14. 14:52
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a köztes megoldás lenne a legjobb. Nem vesz ki szabit, de munka után utánatok megy és az összejövetelen részt vesz. Azért senki nem fogja megszólni, mert dolgoznia kellett, ez természetes. Ha meg emiatt valaki megharagszik, az nem normális. Ha utánatok megy, akkor bőven be tudja bizonyítani, hogy a te családod fontos eseményei is érdeklik, és neki sem kell szabit elpazarolnia erre.
2015. ápr. 14. 14:52
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sem furcsa a párod megnyilvánulása. Nálunk fordítva volt: nem tudott szabit kivenni a saját rokona ballagására. Én kitudtam, így én "képviseltem" a családot. Amúgy is jóban voltam persze a rokonnal.

Szerintem egy nem közeli rokon ballagása, akivel ráadásul ritkán is találkoztok nem olyan fontos, hogy mindketten mennetek kelljen. Szerintem bőven elég, ha Te mész. Hiszen a Te unokatestvéred.

2015. ápr. 14. 15:03
 17/28 anonim ***** válasza:
81%

11:

Én csak olyan középiskolai ballagáson voltam, ami szombaton volt, pedig 15-ön biztosan voltam, beleértve a sajátomat is.

2015. ápr. 14. 15:10
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is az jutott eszembe amit már javasoltak, hogy ha a ballagásra nem is, de az összejövetelre elmegy? Mondjuk engem nem zavarna, ha nem jönne, így hogy csak pár évente találkoztok.
2015. ápr. 14. 15:12
 19/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagytok összenőve.

11-es, nem tudom, hol élsz, de eddig én is csak szombaton voltam ballagáson...

2015. ápr. 14. 15:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bántó. Nem olyan közeli ez a kapcsolat a leírtak alapján, te sem találkozol vele annyit. Egy esküvő nekem más kategória azért, mint egy ballagás. Szerintem érthető a férjed álláspontja, a helyében én sem mennék el. Vagy ha nagyon jó fej akarok lenni, akkor a meló után beugrok, ha még lehet.
2015. ápr. 14. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!