Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok a férjem megnyilvánulásáról?
Április végén lesz az egyik unokatestvérünk ballagása. Ez pont egy munkanapra esik, így nekem is szabit kellett kivennem. Ritkán, csak pár évente találkozunk velük személyesen, legutóbb pont nyáron az esküvőnkre hívtuk meg őket, most pedig ők minket a ballagásra.
A férjem közölte, hogy ő nem jön, mert nem fog 1 nap szabit elpazarolni arra, hogy eljöjjön a ballagásra.
Most erről mi a véleményetek? Nektek nem furcsa?
Nekem furcsa, mert már egy család vagyunk, így szerintem természetesnek kellene lennie, hogy a családi ünnepeken együtt megyünk mindenhova. Az egyéb baráti összejövetelek mások, oda nem követjük egymást.
"nem szokták munkanapra tenni, vagy szombaton dolgoztok?"
6-os, életedben nem voltál akkor ballagáson ezek szerint... Én egy olyan általános iskoláról, sem középiskoláról nem hallottam még, ahol hétvégén lenne a ballagás. Az mindig, mindenhol hétköznap van.
Egy család vagytok?!
Őket is elvette feleségül? 😊
Diszhiszti...
Szerintem sem furcsa a párod megnyilvánulása. Nálunk fordítva volt: nem tudott szabit kivenni a saját rokona ballagására. Én kitudtam, így én "képviseltem" a családot. Amúgy is jóban voltam persze a rokonnal.
Szerintem egy nem közeli rokon ballagása, akivel ráadásul ritkán is találkoztok nem olyan fontos, hogy mindketten mennetek kelljen. Szerintem bőven elég, ha Te mész. Hiszen a Te unokatestvéred.
11:
Én csak olyan középiskolai ballagáson voltam, ami szombaton volt, pedig 15-ön biztosan voltam, beleértve a sajátomat is.
Nem vagytok összenőve.
11-es, nem tudom, hol élsz, de eddig én is csak szombaton voltam ballagáson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!