Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok a férjem megnyilvánulásáról?

Figyelt kérdés

Április végén lesz az egyik unokatestvérünk ballagása. Ez pont egy munkanapra esik, így nekem is szabit kellett kivennem. Ritkán, csak pár évente találkozunk velük személyesen, legutóbb pont nyáron az esküvőnkre hívtuk meg őket, most pedig ők minket a ballagásra.

A férjem közölte, hogy ő nem jön, mert nem fog 1 nap szabit elpazarolni arra, hogy eljöjjön a ballagásra.

Most erről mi a véleményetek? Nektek nem furcsa?

Nekem furcsa, mert már egy család vagyunk, így szerintem természetesnek kellene lennie, hogy a családi ünnepeken együtt megyünk mindenhova. Az egyéb baráti összejövetelek mások, oda nem követjük egymást.

2015. ápr. 14. 13:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem én sem mennék.

1. pár évente találkoztok

2. nekem nem rokonom

3. az a szabi kellhet sokkal fontosabb dologra is

2015. ápr. 14. 16:31
 22/28 anonim ***** válasza:
48%
Csak én értek egyet veled? Nekem egyértelmű, hogy családi eseményekre együtt megyünk, immár 20 éve. Már csak miattad is mehetne!
2015. ápr. 14. 19:09
 23/28 anonim ***** válasza:
En sem akarnek menni a férjed helyébe, hogy erre elb.sszam a szabim, de amugy sem, de ha nagyon kerned, akkor elmennek.
2015. ápr. 14. 20:44
 24/28 anonim ***** válasza:

Ennyire odavan mindenki egy! nap szabadságért?

:)

2015. ápr. 14. 20:54
 25/28 anonim ***** válasza:
Attol fugg mennyit dolgozik a férjed, ha heti 5 napot, akkor lehet gaz, hogy sajnálja azt az 1 napot, de ha sokat, akkor megertem....vagy ha a főnök huzgalja a száját, ha szabit ker...
2015. ápr. 14. 21:13
 26/28 anonim ***** válasza:
Én elvárnám, hogy eljöjjön, én is vettem már ki szabit az ő családja miatt. Ezzel szerintem kicsit semmibe veszi a másikat.
2015. ápr. 14. 22:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Márpedig nekem nem esne jól. Szerintem a házasságban nincs én rokonom, te rokonod.
2015. ápr. 15. 20:30
 28/28 ASDLKW ADSLKAW válasza:
Jaj ne fáraszd ezzel a férjedet ha nem akarja, én nekem se lenne kedvem elmenni kamuból vigyorogni egy olyan helyre ahova nem akarok, az még több energiát felemészt mint egész nap téglát rakodni. Minden házasságba egy idő után felerősödik az "én" a "mi"-hez képest, főleg a férfiaknál, ez sajnos így működik. Menjetek el helyette részegeskedni vagy valami :) az sokkal poénabb, meg kevésbé dögunalmas.
2015. ápr. 17. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!