Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a ferjem nem szeret. Mit tudnek tenni?
Soha nem mondja, alig erint meg, ma mergemben azt mondtam, hogy koltozok anyumhoz mert elegem van abbol, hogy allandoan kotekedik a lanyunkkal(elozo kapcsolatombol valo, de ket eves kora ota o neveli), erre azt mondta, hogy fogjam magam akkor es menjek, mehetek, maris... a kozos fiunk 3 hetes..... hozzateszem, eleg almodozo a lanyom, figyelmetlen, sokszor engem is kihoz a sodrombol, de tegnap ota egyfeszt cseszegeti...
Rosszul esett hogy felole mehetek amerre latok... Ilyen o mar egy ideje... de azt hittem majd bizonyos dolgok megvaltoztatjak... olyan keseru, erzelmetlen, egykedvu, unott... a szex sem ment a terhesseg alatt, nem kivant... szeretoje biztos nincs. probalok kozeledni hozza, de nem erdekli... neha szeretnek haldokolni, hogy lassam az megviselne-e, vagy tok mindegy neki hogy vagyok vagy sem... mit tegyek, hogyan jojjek ra, hogy szeret-e? ha kerdem azt mondja persze... de ereztetni soha nem erezteti...
Ne nyaggasd, sok minden lehet a háttérben. Te meg érzékenyebb vagy most, háromhetes babával.
Te szoktad neki mondani, hogy szereted? Hogy örülsz annak, hogy ő van neked és a lányodnak? Vagy mostanában csak elvárásokat támasztasz és érzelmileg próbálod zsarolni? Egyik se jó módszer arra, hogy fellángoljanak az érzelmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!