Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a ferjem nem szeret. Mit tudnek tenni?
Soha nem mondja, alig erint meg, ma mergemben azt mondtam, hogy koltozok anyumhoz mert elegem van abbol, hogy allandoan kotekedik a lanyunkkal(elozo kapcsolatombol valo, de ket eves kora ota o neveli), erre azt mondta, hogy fogjam magam akkor es menjek, mehetek, maris... a kozos fiunk 3 hetes..... hozzateszem, eleg almodozo a lanyom, figyelmetlen, sokszor engem is kihoz a sodrombol, de tegnap ota egyfeszt cseszegeti...
Rosszul esett hogy felole mehetek amerre latok... Ilyen o mar egy ideje... de azt hittem majd bizonyos dolgok megvaltoztatjak... olyan keseru, erzelmetlen, egykedvu, unott... a szex sem ment a terhesseg alatt, nem kivant... szeretoje biztos nincs. probalok kozeledni hozza, de nem erdekli... neha szeretnek haldokolni, hogy lassam az megviselne-e, vagy tok mindegy neki hogy vagyok vagy sem... mit tegyek, hogyan jojjek ra, hogy szeret-e? ha kerdem azt mondja persze... de ereztetni soha nem erezteti...
No comment ...
Szegeny lanyod
Szegeny fejed
Szegeny ujszulött
Szep csalad
Nekem van egy 7 eves kislanyom, egyedul nevelem. Ha az uj " parom" csak egy rossz pillantast vetne ra, az a perc jelentene a kapcsolat végét.
Neked most 2 gyerekkel nehez lesz akkor szakitani. Mi lesz? Lemondasz a lanyodról majd 18 evesen elmenekul töletek, vagy nevelöszulökhöz kerul most? Vagy türnie kell a " párod" nak akivel jelenleg csaladosdit jatszol ?
A lanyom negy eves. Naaagyon almodozo, figyelmetlen. Annyira felelotlen, hogy egy csigat sem biznek ra, mert leejti, ralep, stb... Rendben, fogjuk ra, hogy kicsi. De ha adok neki egy banant a hejat a foldre dobja a lakas kello kozepen. Megkertuk, elmagyaraztuk neki hogy nem szep, nem szabad, van szemeteskosar, stb stb. Ma megerti, holnap ugyanez ismetlodik... Sokszor en kerem meg a ferjem, hogy beszelje meg vele mit szabad, mit nem, mi szep s mi nem. De tegnap is s ma is egesz nap szekalta. A hangnemmel volt a baj. Egy gyerekkel tudni kell beszelni... Most delutan leultem, s figyeltem. Azt hiszem oriasi a feszultseg. Faradt vagyok az ejszakazasok miatt, a lakast most renovaljuk, minden szanaszet, a lanyom jatekai bezacskozva, ami kint maradt megunta mar, unatkozik. Osszegyult minden. Nem megnyugtatjuk egymast, hanem egymas idegeire megyunk... a ferjem nem visel el engem, lassan mar en sem ot... A lanyunk unatkozik, mozgasigenye nagy, de kimenni vele a parkba nincs idom, erom... Holnap elmegy nehany napra szuleimhez videkre, legalabb o megnyugszik kicsit... S a ferjemmel leulok komolyan beszelgetni, hogy megis mi lett vele/velunk...
Koszonom a valaszokat!
Egy kis 4 eves, mi az h almodozó?
Utatokban van, szegenyke
Lehet jobb is neki videken, lehet vegul ott is marad elöbb utobb.
Rengeteg hibat latsz abban a gyerekben.
Neked nincs mar ra idöd a ferjednek meg a hata közepere se kell.
Ennyi
Miért baj, ha egy 4 éves kislány világa a virágok, pillangócskák? Én kislányom amikor ekkora volt, a világa szintén ebből állt, virágok, babák, pillangók és minden rózsaszín meg lila:) És imádtam, hogy ilyen volt!
Miért is megy jövőre iskolába, ha most még csak 4 éves?
Ne csesztessétek azt a kislányt, kicsi még, nem kell piszkálni, hogy semmit nem lehet rábízni. Éljen még a kis világában, van ideje felnőni!
A férjed meg úgy néz ki, nem szeret, érzelmei nincsenek...mióta vagytok együtt, átgondolt volt a babavállalás?
Te tehetsz bármit, ha nem szeret, akkor fejed tetejére is állhatsz, őt hidegen fogja hagyni.
A ferjed viselkedeseböl nemcsak az jön le h szekirozza a lanyod, amire amint latom neki megadod a felhatalmazast, es mentegeted magad elött, hanem az is lejön , h ehhez a kapcsolathoz föleg te ragaszkodtal.
Kapaszkodtal , mert gondoltad h ujat nem kapsz. Kicsit olyan szaga van a dolgoknak, azert nem viselkedik szerelmes ferjkent ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!