Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem érzem még magunkat öregnek a rendszeres házasélethez, a férjem mégis nagyon ritkén akar szexelni, lehet, hogy már nem szeret?
Elég sok ilyen felvetést olvastam itt, hogy 40+ pasik hát bizony impotensek.
Nekem olyan koromban a világon semmi ilyesmi nem volt, nehéz is elképzelni.
A másik baj, hogy nem akarják tudomásul venni, hogy az asszonyuknak ez probléma, - és nem helyes azzal elintézni, hogy de azért szeret.
Én se hinném, hogy volna valakije, amikor még volt feleségem, és csaltam, akkor voltam otthon a legaktívabb, nehogy arra gondoljon... :)
Csak el kellene mennie orvoshoz!
Már hogy nem jön össze?
A pasit hardveresen elő lehet készíteni, egy nőnek nem mindegy kicsoda, micsoda, de hát olyat is hallottam, hogy egy full hetero férfira rávetette magát egy.... nem heretó, megmarkolta, nyalogatta, aztán meg is nyerte... mert olyankor már nem nagyon tud leállni a férfiember.
Szóval kezdeményezel, játszol a micsodájával, és az nem áll fel: az probléma.
Azt mondják az impotencia se olyan, hogy ma még igen, holnaptól meg soha....
7: hát pedig ez van, ahogy írod, amikor nem jön össze. De amikor ő akarja, akkor összejön. Még akkor is, ha én nem vagyok full aktív olyankor. Ijesztő kép: azt akarod mondani, hogy ez idővel rosszabb lesz?
Az az igazság, hogy már a legelejétől volt köztünk egy kis libidókülönbség, de áthidaltuk egy jó ideig: ő egy kicsit gyakrabban kitett magáért, mint ahogy az magától jött volna, én egy picit nyeltem az éhkoppot, de megvolt az egyensúly nagyjából, mivel heti két alkalom összejött. Csak az utóbbi évben kezdenek nagyon távolodni az igények, és ez nem tesz jót a kapcsolatunknak sem.
8: beszéltem már róla neki többször, és mindig azt mondja, hogy ez egyszeri alkalom (sokadik), ne általánosítsak, és hogy majd legközelebb, holnap, ma este, stb... aztán eltelik pár hét megint.
Szeretném rendbehozni ezt a dolgot, egyrészt őt nem akarom fruszrálni, másrészt nem szeretnék szex nélkül élni. Márpedig így az lesz a vége, attól félek.
Ne válaszolj, ha nem akarsz, de mennyire vagy bevállalós a szexben? Nem a szélsőségekre gondolok.
Nálunk természetes, hogy előtte ellazulunk, simogatjuk egymást, beszélgetünk közben, orálisan kényeztetjük egymást és egyáltalán nem sietünk. Ha nincs is annyira kedvem az elején, a végén mindig megállapítom, hogy érdemes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!