Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én nem érzem még magunkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem érzem még magunkat öregnek a rendszeres házasélethez, a férjem mégis nagyon ritkén akar szexelni, lehet, hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
Mivel havi egy-kétszer kezdeményez, és ha én hozom fel, akkor belemegy, de rendszerint nem jön össze. Arra gondoltam, talán nem is kíván már, csak a feszültséget akarja levezetni, ha benne megvan. De én nem tudom felkelteni az érdeklődését igazán, úgy érzem. Egyébként 40 évesek vagyunk, 11 éve együtt. Van két gyerekünk. Én csinos vagyok a mai napig, vékony, sportos, sokak szerint letagadhatnék tíz évet min. Mit gondoltok? Úgy elszomorít. Szerintem nincs senkije. Ha rákérdezek, azt mondja, minden OK és szeret. Én viszont feszült vagyok, gyakrabban szeretném, nem minden nap, de heti egy-kétszer biztosan...
2014. jún. 25. 14:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs különösebb stressz az életében: egészséges, biztos a munkája, amivel jól keres, nem kialvatlan, sportol, szóval nem gondolnék burnoutra.

Abban már lehet valami, hogy nem kívánunk valakit csak azért, mert karnyújtásnyira van. Pláne évtized után. De lehet, hogy béna vagyok, én nem látom, hogy különösebben nyitott lenne az újításokra. Nem villanyozza fel, ha kelletem magam, ha valamit másképp, máshol csinálnánk. Kicsit én is beleuntam a próbálkozásba, már úgy vagyok vele, hogy csak legyen valami.

Ha beszélünk róla, mindig azt mondja, hogy problémát csinálok, pedig nincs. Meg hogy szeret és kíván. Csak hát mondani a legkönnyebb.

Tényleg a nők jobban, a férfiak kevésbé kívánják idővel? Hát akkor dupla pechem van :(

Az döbbent meg, hogy negyven évesen még olyan tudok lenni, mint egy HP, ha nincs szex huzamos ideig. Már attól félek, hogy a gyerekeim jegyzik meg, hogy "anyu megint bolond, úgy látszik,..." - gondoljátok hozzá a többit...

Köszi mindenkinek. Habár biztatót nem tudott írni senki, sajnos.

2014. jún. 25. 21:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

40 évesen nem HP-ság a szex hiányolása.

Ne hibáztasd magadat, teljesen normális igényed van.

ne terveztesd a hátralévő életet szex nélkülire, - ismerek nőket, akiknek sikerült: borzasztóak lettek.

"Abban már lehet valami, hogy nem kívánunk valakit csak azért, mert karnyújtásnyira van. Pláne évtized után. De lehet, hogy béna vagyok, "

Tévedés.

Mi 20 éves házasság után 42-3 évesen is lelkesen, és gyakran. Mitől lennél béna????

Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol azzal hárított el minden problémámat, hogy általánosítok, egyik eset sem olyan, mint a másik.

Persze: nem pont olyan, de hát ha már századszorra is megesik kb. ugyanaz, az nem általánosítás.

(bírtam egy darabig, de aztán az erősödött meg bennem, hogy simán hülyének néz, vagy mégis simán hülye, aki az általánosítás kezdő fokára sem tud fellépni)

Igen, hogy valaki tanácsolta: nyomatékosan kérdezd meg, hogy miként elégítsd ki a szexuális igényeidet.

A házassággal ezt is vállalta. Tegye!

2014. jún. 25. 22:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Én 58 a nejem 57. Nállunk,fordítva van én benne lennék gyakrabban de örülök ha bejön az egy hetente , jo persze nem akarok minden nap de 3 biztos jó lenne vagy 4'. Viszont az ő libidója lassul ahogy mondja. Ha be vagyok indulva akkor orális szán kielégít mert attól. Mindig fél hogy ne menjek idegenbe. Ami meg is fordult az agyamban de nem tartom gerinctelen nem ezért nem megyek félre de sokszor meginogtam már aztán baleset előfordulhat egyszer. A lényeg hogy emberek külömbözöek lehető te férjed most lassul vagy Isten bocsá figyeljen nem lehet hogy van valakije csak roppant jôl álcázza? Mert valahol kielégülés megtörténike és aért otthon nincsen igény rá részéről? 40 az még fiatal hogy ne akarja mert én 40 kor huuuuu a krumplit is akartam megdugni akkor Nállunk is nagyon ment a paráznasággal semmi gond nem volt az asszony is jobban benne volt. Most idősebb korban kevésbé van indulat de jobban fárad munka egyéb dolgok is bejönnek amivel magyarázza de ha szabin van akkor nincsen hajtás Melo akkor ő is jobban benne. Van sőt még kezdeményezése is gyakoribb amiből a fáradság is igazolja hogy sok munka és egyéb elfoglaltsága is vissza húzza. Adj időt a férjednek pihenjen többet esetleg menjetek el valahova pár napra az kizokkenti majd a hétköznapokbol lehet hogy akkor jobban meredő farka mert nekem ha jobban pihenek vagy pár nap Melo nélkül akkor jobban aktív vagyok. Ez is lehet egy megoldás, sok sikert ! Jelezz vissza mire jutottál már csak azért is hogy akik írtak lássák mennyire volt értelme írogatni válaszolni. Üdv.
2014. aug. 22. 03:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Mi ujsag,valtozas,kerdezo?:)
2015. ápr. 11. 14:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem lement havi 1-re :(
2015. ápr. 11. 15:32
 26/26 A kérdező kommentje:

25: sajnos, így van :((((

Már azon gondolkodom, megcsalom :((((

2015. máj. 1. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!