Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Én nem érzem még magunkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem érzem még magunkat öregnek a rendszeres házasélethez, a férjem mégis nagyon ritkén akar szexelni, lehet, hogy már nem szeret?

Figyelt kérdés
Mivel havi egy-kétszer kezdeményez, és ha én hozom fel, akkor belemegy, de rendszerint nem jön össze. Arra gondoltam, talán nem is kíván már, csak a feszültséget akarja levezetni, ha benne megvan. De én nem tudom felkelteni az érdeklődését igazán, úgy érzem. Egyébként 40 évesek vagyunk, 11 éve együtt. Van két gyerekünk. Én csinos vagyok a mai napig, vékony, sportos, sokak szerint letagadhatnék tíz évet min. Mit gondoltok? Úgy elszomorít. Szerintem nincs senkije. Ha rákérdezek, azt mondja, minden OK és szeret. Én viszont feszült vagyok, gyakrabban szeretném, nem minden nap, de heti egy-kétszer biztosan...
2014. jún. 25. 14:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Lehet, hogy eddig többségében igazodott a te igényeidhez a mennyiséget illetően, de az utóbbi időben felvállalta, hogy ő tényleg ritkábban szeretné, ennyi egyszerűen elég neki. Ebbe belejátszanak azért az évek is, hiszen akármit is tesz az ember, egyre megszokottabbá válik minden.
2014. jún. 25. 15:33
 12/26 A kérdező kommentje:

Hát extrém éppen nem vagyok, de simi, orális előjáték igény szerinti hosszúságban van mindig. Az mondjuk mindig nehéz volt, hogy a férjem egyszerűen nem mondja, hogy neki mi kellene még, azt mondja, neki nincsenek erogén zónái.

Idő volna rá, csak nem tudjuk kihasználni :(

2014. jún. 25. 15:35
 13/26 anonim ***** válasza:
29%
Próbáld elcsábítani minél többször, menjetek változatos helyekre, ha sikerül rávenni a szexre, akkor próbálj ki vele minél több újdonságot, egyszóval változtassatok az életeteken. Ehhez meg tudnád adni neki a kezdő lökést.
2014. jún. 25. 15:37
 14/26 anonim ***** válasza:
50%
Nincsenek erogén zónái? Akkor nyilván minimális élvezetet jelent neki az egész, férfiaknál is van fokozat. Talán ezért unja, ezért elég neki az, amennyi van.
2014. jún. 25. 15:38
 15/26 A kérdező kommentje:
11: Én örülök, ha vállalja magát, akkor viszont nyugodjak bele, hogy ennyi volt, ennyi lesz? Fel se hozzam, csak várjak a soromra? És ha végleg elenyészik a szexuális életünk? Ha a korral jár, akkor én valahogy visszafelé működöm, mert jobban kívánom, mint mondjuk 5 éve, amikor a gyerekek még kicsik voltak.
2014. jún. 25. 15:38
 16/26 anonim ***** válasza:
93%

Nos, nőként én is hasonló vagyok. Elég egy héten egyszer, de inkább kéthetente egyszer a szeretkezés. Akkor viszont eszméletlenül jól érzem magam, szinte magamon kívül vagyok. Azt vettem észre, ha sűrűbb a szex, nem élem át olyan intenzíven ezt a csodát. Lehet furcsa, de nekem a ritkább jobban bejön. Szerencsére a párom is ilyen.

Nálatok Kérdező egy baj van, hogy eltér az igényetek és ez idővel csak rosszabb lesz. Főleg úgy, hogy a párod érzi, te elvársz, ettől még inkább menekülni fog.

2014. jún. 25. 15:41
 17/26 A kérdező kommentje:

Igen, az új helyzetek stb. kézenfekvő, de pl. ha eddig elutaztunk vagy ilyesmi, akkor napközben igen jól éreztük magunkat, este pedig azonnal bealudt :)

16: igen, el tudom képzelni, hogy olyan ő, mint ti. Alapjában egy mély érzésű ember, ezért is szeretem, és nem is akarom bántani. Én felületesebb vagyok, indulatosabb, jobban szeretem a gyors élvezeteket. Hát ez egy pech, hogy ebben nem illünk össze, és az idő csak felnagyítja a különbsget. Nesze neked összecsiszolódás...! de azt hiszem, hogy itt nincs más megoldás, nekem kell önmérsékletet gyakorolnom. Hát így a változókor előtt ez nem éppen turbózza az önbizalmamat.

Hú, jó válaszokat kapok, köszi mindenkinek!

2014. jún. 25. 15:47
 18/26 anonim ***** válasza:
10%
Ha estére elfárad, akkor kezdeményezz napközben :)
2014. jún. 25. 15:53
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

Munkahelyi stressz, anyagi gondok, eü gondok, kialvatlanság, fásultság, burnout szindróma. Ezer oka lehet. De lehet az is, hogy mindig minden ugyanúgy történik, és már csak egy esti munka a szex.

Egy idő után már nem vonzó valaki csak azért, mert kéznél van.

2014. jún. 25. 16:53
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Vedd rá, hogy beszéljetek a dologról. Abból, amit leírtál, nekem az jött le, hogy te próbálkoznál, de ő még normálisan megbeszélni sem hajlandó a kérdést, hanem hárít. Ilyen hozzáállással meg te a fejed tetejére is állhatsz, ő akkor sem fog változtatni. Ne hagyd, hogy lerázzon, a kifogásaira készülj fel. Első lépésnek akár az is elég lehet, hogy ha ő azt mondja, hogy egyszeri alkalom, akkor megcáfolod - aztán nem erőlteted a témát, hanem csak annyit mondasz, hogy gondolkozzon el ezen.

Mindenesetre nehéz helyzetben vagy, amennyire tudom, az idő előrehaladtával a nők egyre gyakrabban, a férfiak pedig egyre kevésbé kívánják a szexet:(

2014. jún. 25. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!