A tesóm mindenáron ki akar költözni az USA-ba, mégis
mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Húgom 18 éves és elhatározta, hogy ki fog költözni mindenáron, de tényleg teljesen megszállott! Hogy ő kint akar élni, nem Pesten. De nincs sehova mennie! Már rendesen szervezi, keres kint élő magyarokat, hogy segítsenek neki, meg a örökségéből akar kint tanulni, ami kb fele annak, amiből meg is tudna élni..anyuval nem tudunk rá hatni, de olyan kicsi még és tiszta gyerek agyilag. Mit tegyünk, hogy ne csináljon hülyeséget? Dobálózik a szavakkal, de semmi értelmes ötlete nincs!
Azt hozzátenném, hogy a postára nem képes elmenni befizetni egy csekket, vagy bevásárolni..
2013. jan. 29. 00:55
2/15 anonim válasza:
Tök mindegy, úgysem kap vízumot, nem kell aggódnotok. :)
Fiataloknak nagyon ritkán adnak "csak úgy", mivel félő, hogy a vízum lejárta után akár illegálisan is kint akarnának maradni. Ezért az USA nagyon óvatos a vízumokkal, rengeteg feltételnek kell megfelelni anyagilag és más szempontok szerint is.
2013. jan. 29. 00:58
3/15 anonim válasza:
nem fog tudni kiköltözni, max 3 hónapig maradhat
utána illegálisan van ott
vis maradhat, de kitoloncolhatják
2013. jan. 29. 01:02
4/15 anonim válasza:
A postára meg a szomszéd boltba nem képes elmenni, akkor a reptérre hogy jut el? Meg ezt az egészet hogyan gondolta? Hogy majd Amcsiból felhívja anyut meg aput, hogy kéne egy liter, ugorjon már le neki a boltba és postázza el? Először a saját hazájában tanuljon meg élni, aztán menjen, ahova akar.
18/L
2013. jan. 29. 01:09
5/15 anonim válasza:
Azt kerdeztetek tole, hogy mi alapjan akar vizumot vagy zoldkartyat kapni? Mert anelkul nem fog menni.
De hagyjatok. Keressen iskolat maganak es ha meglatja, mennyi a tandij, majd elmegy tole a kedve.
2013. jan. 29. 01:16
6/15 anonim válasza:
Álmodozni lehet. Hagyjátok álmodozni, idővel úgyis rájön hogy nem olyan könnyű kijutni.
Nemrég írta ki a kérdést anyud is. Miért nem beszélitek meg? Ha máshol nem itt a gyakorin???
2013. jan. 29. 01:31
9/15 anonim válasza:
Én vagyok az az anyu,de nem ennek a kérdezőnek az anyukája! Bocs!Teljesen véletlen,hogy majdhogynem egy a szitunk! Egy kis aproság eltér ugyan! Többek között! 1--mi nem Pesten,hanem Miskolcon lakunk! 2--az én lányom betud vásárolni!! 3--nincs öröksége!4--nem szervezkedik /még/!5--nem gyerekes agyilag,sőőt,túl érett és komoly!:) 6!--nem akarunk rá hatni,mivel nem téma ez nálunk,talán a fiam nem is tud róla! Úgyhogy mint írtam ,ezt benézted és kár volt ennél a kérdezőnél is okoskodnod! De köszi,hogy átlinkelted ezt a kérdést,így elolvastam a kommenteket,Veled ellentétben voltak itt értelmes hozzászólások! Hali és még mindig az anyuka vagyok!:)
2013. jan. 29. 01:45
10/15 anonim válasza:
Én szintén ki szeretnék egyszer jutni. Sajnos az, hogy ott is éljek, csak egy álom marad. Szerintem oda születni kell vagy "beházasodni". Remélem, hogy azért egyszer 3 hónap kinnlét összejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!