Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm mindenáron ki akar...

A tesóm mindenáron ki akar költözni az USA-ba, mégis mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Húgom 18 éves és elhatározta, hogy ki fog költözni mindenáron, de tényleg teljesen megszállott! Hogy ő kint akar élni, nem Pesten. De nincs sehova mennie! Már rendesen szervezi, keres kint élő magyarokat, hogy segítsenek neki, meg a örökségéből akar kint tanulni, ami kb fele annak, amiből meg is tudna élni..anyuval nem tudunk rá hatni, de olyan kicsi még és tiszta gyerek agyilag. Mit tegyünk, hogy ne csináljon hülyeséget? Dobálózik a szavakkal, de semmi értelmes ötlete nincs!
2013. jan. 29. 00:50
1 2
 11/15 Tequila93 válasza:
A noverem 17 eves volt amikor cserediakkent kiutazott az USA-ba. Megismerkedett uj emberekkel koztuk egy sraccal is akibe szerelmes lett :DD amikor hazajott mondta, hogy o kint akar egyetemre jarni es hogy meg tudna oldani az ottletet ugy hogy osszehezasodik a sraccal aki katona igy konnyen be is jutna az egyetemre. Az anyukam igent mondott :DD mar egy eve hogy kint el nagyon boldogok egyutt. Most 18 eves vagyok en is kint vagyok mint cserediak. En azt javasolnam a tesodnak mielott kikoltozne menjen el egy evre mint cserediak ismerjen meg embereket, a kulturat es ha tetszik neki ott folytathatja az iskolat.
2013. jan. 29. 04:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha le akarjátok beszélni csak azért is menni akar majd. Szerintem inkább javasoljátok neki azt, hogy menjen ki nyáron 3 hónapra táboroztatni. Tud pénzt is gyűjteni, és azt is látni fogja, milyen ott az élet (milyen egyedül az élet). Legalább komolyodik kicsit. Nem kell a széltől is óvni, mert sosem lesz önálló, inkább egy megfelelő alternatívát kellene neki mutatni szerintem. Nekem több ismerősöm is volt így kint és semmi bajuk nem történt.
2013. jan. 29. 09:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Esküszöm, hogy nem én tettem ki kérdést, miért kell meggyanúsítani valakit, ráadásul ilyen stílusban? Csak pislogok, hogy milyen arrogáns 1-2 ember, miközben azt se tudom, miről van szó. Gratulálok!

Többieknek köszönöm a biztatást, már számtalanszor elmondtuk neki, hogy nem jut sehova, de tanulóival akar kimenni az örökölt pénzéből arra nem gondolván, hogy ez max a tandíjra elég 1 évre!

2013. jan. 29. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát azért ha ügyes,el tudja intézni.Mondjátok hogy így nem kap vízumot,meg úgy...Nekem tesóm 2 évet élt kint,és nem illegálisan.

Most biztos le fogtok pontozni,de miért baj ha kiakar menni?Menjen,bébiszitterkedjen,vagy mosogasson...aztán elég hamar rá fog jönni, hogy ott sincsen kolbászból a kerítés.

2013. jan. 29. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy tanuljon, és menjen matematikusnak vagy fizikusnak itt Magyarországon mert akkor phd ösztöndíjasként simán ki tud menni, és még pénzt is kap.

Sokféle ösztöndíj van, a mi családunkból meg ismeretségi körünkből ők voltak így kint. Szociológus phd-seket ismerünk még.

2014. dec. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!