Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem fent van egy tarskereso oldalon. Mit tegyek?
En meg szeretnek harcolni a hazassagomert es nem szeretnem ennyiben hagyni a dolgot.
Viberebe nem tudok belenezni,mert az csak a telefonjara van feltelepitve es kell hozza kod,amit sms-ben kuldenek ki,ha mashonnan szeretnek belepni.
Amugy orul o is a babanak,jo apuka,csak nem ertem miert van szuksege erre,hisz ott vannak a haverjai es en is nyilvan,ha tarsalogni szeretne. Mellesleg miert csak nokkel szeretne tarsalogni?
Kezdemenyeztem neki az alprofillal a tarskereson,most egyelore varok,hogy fog-e reagalni valamit.
Azt mondta mindig is,hogy o sose csalna meg,viszont olyan kijelentest is hallottam mar tole,hogy ha a kutya otthon nem kap enni,ne csodalkozzon senki,ha mashova megy....
Nyilvan most nem szeretkezunk annyit,mint a terhessegem elott,talan 2x egy heten. Mar mondta,hogy ot ez zavarja,de aztan kesobb beletorodott es o is es okes ezzel a heti kettovel (allitasa szerint).
Azt hiszem a legtobb amit tehetek,hogy varok es amig nincs kezzel foghato bizonyitekom a megcsalasra,addig probalom a maximumot kihozni magambol a hazassagunk es a gyerekek erdekeben es megprobalom szeretni ugyanugy,ahogy eddig is..
"En meg szeretnek harcolni a hazassagomert es nem szeretnem ennyiben hagyni a dolgot."
Kedves kerdezo! Sajnalom, higy ezt kell mondanom, de aki egy vesztett csata utan nem fogja fel, higy vesztett es nincs miert harcolnia mar az jo nagy idiota.
mondjuk otthagyod és elválsz?
ez kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!