Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik tarskereso oldalon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik tarskereso oldalon lehet 18-év alatt társát keresni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok pedofil.

2015. jún. 21. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem külön erre kialakítva nincsen, de a Love.hu-n 16 év a legalsó korhatár.

Talán az még jó.

2015. jún. 21. 21:40
 2/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2015. jún. 21. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
13
2015. jún. 21. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Neked meg nincs szukseged kapcsolatra.... tarskeresore pedig kulonosen nincs.
2015. jún. 21. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is szerettem volna 13 évesen "kapcsolatot", és használtam is társkeresőt. Aztán később rájöttem hogy semmi értelme nincs, mert annak az esélye hogy akit ott találok normális fiút a közelben lakik az nagyon kicsi volt...meg ott nem hiszem hogy találsz korban hozzád valót. Inkább várj még a társkereséssel, majd hidd el megtalálod a hozzád valót de még nem most:). Én is azt hittem ennyi idősen hogy én már érett vagyok a dologhoz, de rá kellett jönnöm hogy rohadtul nem...de most már van barátom (aki nekem az első), és teljesen váratlanul jött. 1 hónapja vagyunk együtt, de 2 hónappal ezelőtt ha valaki azt mondja hogy nekem barátom lesz, kiröhögtem volna:D

Amúgy egy évvel ezelőtt adott volt egy lehetőség de inkább vártam még és nagyon jól tettem:) Kellett az az egy év...

15/L

2015. jún. 22. 21:04
 6/7 anonim ***** válasza:
13 évesen nehogy már társkeresőzni akarj inkább ismerkedj emberekkel a városban, strandon vagy bulikban ha szoktatok járni.
2015. jún. 22. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen meg csak b@#*ni akartam :')

De tudtam várni..

Te is tudsz várni szerintem 1 kapcsolatra.. nem kell elkapkodni.. Úgyis minden kapcsolat szakítással végződik..

2015. jún. 24. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!