Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tarskereso oldalon lehet 18-év alatt társát keresni?
Hát szerintem külön erre kialakítva nincsen, de a Love.hu-n 16 év a legalsó korhatár.
Talán az még jó.
Én is szerettem volna 13 évesen "kapcsolatot", és használtam is társkeresőt. Aztán később rájöttem hogy semmi értelme nincs, mert annak az esélye hogy akit ott találok normális fiút a közelben lakik az nagyon kicsi volt...meg ott nem hiszem hogy találsz korban hozzád valót. Inkább várj még a társkereséssel, majd hidd el megtalálod a hozzád valót de még nem most:). Én is azt hittem ennyi idősen hogy én már érett vagyok a dologhoz, de rá kellett jönnöm hogy rohadtul nem...de most már van barátom (aki nekem az első), és teljesen váratlanul jött. 1 hónapja vagyunk együtt, de 2 hónappal ezelőtt ha valaki azt mondja hogy nekem barátom lesz, kiröhögtem volna:D
Amúgy egy évvel ezelőtt adott volt egy lehetőség de inkább vártam még és nagyon jól tettem:) Kellett az az egy év...
15/L
Én 13 évesen meg csak b@#*ni akartam :')
De tudtam várni..
Te is tudsz várni szerintem 1 kapcsolatra.. nem kell elkapkodni.. Úgyis minden kapcsolat szakítással végződik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!