Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért sokkal elnézőbbek a hűtlen feleségekkel, mint a hűtlen férfiakkal?
mert a nők nem elsősorban a szex miatt lépnek félre.
a pasik képesek azt is csalni akit szeretnek
Nem elnézőbbek. Már volt ilyen kérdés. Nem kell mindig megkérdezni.
A nőket is szidják, k_urvázzák rendesen.
1-es
És ettől most kisebb rossz ha nő lép félre? Ez ugyanúgy csak kifogás, mint amikor a hűtlen férfiak a biológiai vágyaikra hivatkoznak. Az önuralom a nőkre is vonatkozik, az érzelmek felett is uralkodni kell, nemcsak a nemi szervek felett.
5: Tök jót írtál! Bennem ez még nem tudatosult ez a szeretőkkel kapcsolatban, de tényleg sok ilyet láttam, ahogy írtad :D
Egyébként szerintem ugyanúgy szidják a nőket is, meg a férfiakat is, ha megcsalják a párjukat.
5-ös
Én nem olvastam ilyen hozzászólásokat a GYK-n. Viszont amikor itt egy felszarvazott férfi kiírja, hogy megcsalta őt a felesége akkor egyből jönnek olyan kommentek, hogy a feleségnek biztos oka volt rá, a férj biztos, hogy hibás, meg kéne bocsájtani és ezek gyakran nem is kapnak olyan rossz értékelést. Azok a válaszok amelyek meg arról szólnak, hogy ne nézze el a feleségének a megcsalást a százalékos értékelés alapján nem egy piros kezet kapnak. Sokkal több negatív szavazatot kapnak az ilyen válaszok, mint azok amik a megcsalt feleségnek tanácsolják azt, hogy váljon.
"Én nem olvastam ilyen hozzászólásokat a GYK-n."
Nyilván viccelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!