BKK ellenőrök, Szenteste elnézőbbek vagytok?
Miért lenne elnézőbb szerinted a főnöke elnézőbb vele szemben, és csak a fele fizetését adja oda a fele munkáért?
Mit szólsz hozzá ha az élelmiszer gyárban is elnézőbbek szentestén, és az aznap gyártott élelmiszerek mondjuk penészesen is a boltba mennek?
Esetleg a pénztáros is "elnézőbb" és mondjuk egy tízezressel kevesebbet ad vissza? :D
Őt szentestén is azért fizetik, hogy a melóját elvégezze szabályosan. Pont.
Kérdező, mivel csak éjszakai buszok járnak szentestén, nem sok esélyed van megúszni a kontrollt. A járatok többsége elsőajtós. Biztonsági őrből persze lehet, hogy kevesebb lesz, de alig néhány járat az, ami nem elsőajtózik, szóval ez kevésbé releváns.
Amúgy ha belegondolsz, az üzemeltetők költségei nem változnak attól, hogy épp ünnep van. Ergo a bevételi oldalon sincs különösebb mozgásterük.
Nem ellenőr vagyok, de azért gondolj bele: a keményvonalas bliccelők, bármit kihasználnak. Ha elnézőbb az ellenőr, akkor azt nézik ki maguknak.
1-es: ez a szaloncukor osztogatás merre van? A metróbejáratnál is, vagy csak a buszokon/villamosokon járkáló ellenőröknél? Ugye jól tudom, hogy csak az utóbbinál.
(tudom, hogy bilibe lóg a kezem, de ettől függetlenül leirom)
Bevallom, én azt sajnálom, hogy nincs nyereményjátéksorsolás: akinek több hónapra, vagy évre visszamenőleg van bérlete, ő leadná a BKK egyik ügyfélszolgálati irodájában és részt venne egy sorsoláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!