Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem fent van egy tarskereso oldalon. Mit tegyek?
Igen, szerintem más elválna ennél kevesebbért is.
Ha viszont nem akarsz válni, és meg akarjátok menteni a házasságot, nagy változások kéne, érdemes lenne felkeresni egy párterapeutát.
Én választás elé állítanám vagy én vagy a társkereső. Ha nem lép költözzetek el egy kicsit. Ha nem érdekli, én válnék. Nehogymár melletted flörtöljön. Megnézni meg lehet a nőket, na de ki is kezdeni velük, az már nem ártatlan önbizalomnövelés. Mondjuk valószínű, hogy titokban is csinálná, mivel ezzel az ok nem szűnik meg, esetleg ha mégsem csinálná, folyton gyanakodnál.. akárhogy is nézzük, haldokló házasság ahol a férj akkor is más nőket hajt, ha tudja, hogy a feleség elhagyná ezért. Nem véletlenül írják a válást, csak nem akarják, hogy lefusd a felesleges köröket. Persze az ilyesmit mindenki végigcsinálja, hogy úgyérezzék ők mindent megtettek a házasság megmentéséért.
Na nem okoskodok. Legyél szexibb és kívánatosabb és érdekesebb a társkeresős nőknél. Ha ez nem is feltétlen segít a házasság megmentésében, könnyebb lesz új párt találnod.
A gyerekeknek amúgy két kiegyensúlyozott szülőre van szüksége. Csak miattuk ne maradjatok együtt.
Itt jellemzően csak olyan választ kapnak a gyanútlan nők, hogy váljanak el. Persze ezeket a válaszokat javarészt unatkozó, egyedülálló, idealista lányok írják. Azt sem tudják miről van szó, és nem is érdekli őket.
Ocsmány dolgot művel a férjed! De ezt valami kiváltotta nála, ezt az okot kellene megtalálni, és megszüntetni. Érdekes, hogy nem titkolja. A félrelépők titkolózni szoktak. Az álprofil nagyon jó ötlet, de inkább egy barátnődet kérd meg rá, mert rád fog ismerni. Viszont lehet, hogy csak lelki támogatásra van szüksége, így akár egy talalkozót is bevállalhat, ami még mindig nem 100%os bizonyíték a megcsalásra.
Szerintem leginkább nyugodtan, őszintén kellene beszélgetnetek egymással. Az őszinteség csak egyszer fáj, a hazugság mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!