Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy most becsapva, félrevezetve érzem magam?
Párommal már tizen évek óta, tinédzser korunk óta együtt vagyunk. Már a legelején úgy éreztem egyenesnek kell lennem vele és elmondanom még mielőtt valami komolyabba bonyolódunk, hogy én soha nem szeretnék gyereket (ilyen meg olyan okokból, nem ez a lényeg). Higgadtan megbeszéltük, ő ebbe akkor belement és úgy döntött mellettem marad és elvesz engem ezek ellenére is. Hanem most tíz évvel később hirtelen a semmiből előjött belőle a gondolat, hogy hoppá hát neki mégis kellene egy baba... Természetesen kikeltem magamból, hiszen megegyeztünk és ő is beleegyezett, pedig ha akkor megmondja, hogy ő így ezt nem vállalja, nem "pocsékolunk" el egymásra 17 évet. Most úgy érzem nem volt akkor őszinte velem, nem vett komolyan, félrevezetett annyi éven át. Borzasztóan szeretem, ezért bármit megtennék azért, hogy boldog legyen, de most tényleg rá leszek kényszerítve a szülésre?
35/N
17 év boldog kapcsolat alatt, amúgy lehet, hogy a párod nem is beléd volt szerelmes, hanem abba akinek idelizált téged. Ezekkel a szavakkal szemtől szemben mondtad el neki a véleményed és ennek ellenére veled van? vagy neki ennyire direkt és indulatosan sosem mondat el a véleményed?- a férfiak nőben az empátiát szeretet keresik, az otthon melegére vágynak, jó, hogy akar gyermeket.
Ultimátumot adni pedig nevetséges. Az a baj és most ne sértődj meg (tuti megfogsz), hogy ebben a kapcsolatban a leírás alapján te vagy a középpontban, nem kettőtök, kizárólag te. Miattad,érted, neked. A párod ebbe bele ment, ha elhagy magára vessen, de te nyugodt szívvel fogsz a halálos ágyadon feküdni majd 50 év múlva és mondod majd, hogy így volt jó? - nem hogy, ha megadtam volna neki a családot boldog lett volna ő is és biztos vagyok benne, hogy te is. Egy olyan határozott nő, mint te sosem dobná WC-be a gyermekét.
De minden a te döntésed, te életed. Aki gyerekre vágyik sajnos ezekkel nem tud azonosulni, a világ egy boldog hely, a járványok meg a Föld :) boldog élet. Tolerancia jegyében is csak azt tudom mondani, ne lepődj, meg ha egyedül fogod leélni az életed
Akartam írni...: arra a kérdésre miért akar valaki gyereket,màr aki csak így gondolja, hogy legyen aki öregkoràban rànyitja az ajtót, törődik vele stb ,gusztustalan. Undorítóan önzőek az ilyen emberek.
Kérdező. Sajnos itt tényleg nincs több opció, vagy elvàlsz és keresel magadhoz illő gyerekre bem vàgyó pàrt, vagy a pàrod végiggondolja mi a fontosabb és vagy lemond a gyerekről (akkor együtt maradtok) vagy vàlàs.
Azért ne szülj mert őt most elkapta valami és most gyereket akar. Aztàn meg mikor azt mondja mégse kell akkor màr késő, és a nyakadon marad a gyerek pedig te nem akartad.
Szerintem még magyaràzkodni sem kell senkinek. Aki nem akar az nem akar , pont. A miért senkire nem tartozik.
Van màr valami fejlemény az ügyben, beszéltetek? Döntott a fèrjed?
#56 Tényleg vannak, akik nem valók anyának. De ők nem tudnak róla, és azt hiszik, hogy ők a világ legjobb anyukái.
Ahogy a hü...e, sem tudja, hogy hü...e.
Te viszont úgy érzed, hogy nem való neked gyerek, és hogy nem lennél jó anya?
Szerintem meg pont ez jelzi, hogy jó anya lennél, és hogy nem kell félned tőle. Az összes jó anya azt hiszi magáról, hogy nem elég jók. Az hogy felmerült benned ez a gondolat, azt jelzi, hogy felelősséggel tudsz dönteni, és gondolsz minden eshetőségre. Kell ennél több, ahhoz, hogy anyává válj?
Talán még egy kis önbizalom, és egy kicsivel kevesebb elvárás magadtól. Jó dolog a maximalizmus, de "aki sokat markol, az keveset fog".
A gyerek elleni ellenszenved, szerintem meg az önbizalomhiányodból alakult ki, amire egy, egy rossz tapasztalat rátett egy lapáttal.
Említetted, hogy egy ilyen világba nem szabad szülni. Ezzel sajnos egyet kell értenem. Az európai kultúra, és a jelenlegi jólét, már csak egyesek elképzeléseiben létezik, de a valóságban már megbukott, mint a római birodalom. Valóban nincs jövője a fehér embernek, és az általa képviselt "értékek" sem életképesek. Erről az oldalról nézve tökéletesen megértelek, és egyet is értek veled.
Nekem vannak gyerekeim, de félek is, hogy nehéz lesz nekik is az integrálódás, az iszlámba, ami a németeknek is nehezen megy. Sok áldozat lesz, és én sem szeretném a gyerekeimet köztük tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!