Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos, hogy most becsapva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy most becsapva, félrevezetve érzem magam?

Figyelt kérdés

Párommal már tizen évek óta, tinédzser korunk óta együtt vagyunk. Már a legelején úgy éreztem egyenesnek kell lennem vele és elmondanom még mielőtt valami komolyabba bonyolódunk, hogy én soha nem szeretnék gyereket (ilyen meg olyan okokból, nem ez a lényeg). Higgadtan megbeszéltük, ő ebbe akkor belement és úgy döntött mellettem marad és elvesz engem ezek ellenére is. Hanem most tíz évvel később hirtelen a semmiből előjött belőle a gondolat, hogy hoppá hát neki mégis kellene egy baba... Természetesen kikeltem magamból, hiszen megegyeztünk és ő is beleegyezett, pedig ha akkor megmondja, hogy ő így ezt nem vállalja, nem "pocsékolunk" el egymásra 17 évet. Most úgy érzem nem volt akkor őszinte velem, nem vett komolyan, félrevezetett annyi éven át. Borzasztóan szeretem, ezért bármit megtennék azért, hogy boldog legyen, de most tényleg rá leszek kényszerítve a szülésre?

35/N

2016. ápr. 29. 13:19
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Magamnál jobban senki nem ismer engem és magamat ismerve én tudom, hogy a legjobb döntést hoztam, amikor eldöntöttem, hogy nem vállalok gyereket. Nem félelemből, hanem mert nem akarok osztozni, a testemen, az életemen, a pénzemen, az időmön egy olyannal aki számomra teljesen idegen, akivel szemben már alapból ellenérzéseket táplálok. Mondhatjátok, hogy önző vagyok, igen az vagyok, de nem vagyunk egyformák. Én sem kérdezem úton - útfélen az összes gyerekkel szaladgáló családos szülőt, hogy nekik miért kellett gyerek. Nem vagyok rá kiváncsi. Az én életembe egyszerűen ez nem fér bele és kész. Van akiknek nem való az anyaság. Csak a legtöbb ilyen nő ezt sajnos nem veszi észre elég korán magán, az ilyenekről halljuk aztán a TV-ben, hogy WC-be dobta a gyerekét, elásta, megölte, kidobta. Nekem nem való egy gyerek és én ezt legalább tudom magamról. Ezt most azért mondom el, mert itt sokan kérdezték de ennek ellenére a kérdésem nem erre irányult, hogy miért nem akarok gyereket meg mik az érveim, mert én a saját oldalamról tisztában vagyok a dolgaimmal. Az eddigi válaszokat pedig köszönöm, de inkább olyanok válaszát várnám akik hasonló helyzetben vannak a párjukkal.
2016. ápr. 29. 14:19
 22/58 A kérdező kommentje:
A bulik nálam sosem jelentettek prioritást, mert a buli akkor is már azt jelentette a korombelieknél, hogy ki tudja még részegebbre inni magát. Én folyamatosan csakis a jövőmre gondoltam, amit te is mondtál, munkahely, pénz, stabil kapcsolat...
2016. ápr. 29. 14:22
 23/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lefogom rendezni a problémát azzal, hogy döntés elé állítom, vagy én kellek neki és az az élet amiben 17 évig boldogan éltünk vagy elhagy egy másik nőért akivel garantálom fele ilyen boldog nem lesz, lehet még jól át is b.ssza, de majd szül neki egy gyereket, akit aztán nevelhet élete végéig egyedül, merthogy így nem fogja még egy nő kinyalni a seggét és nem fogja így a tenyerén hordozni senki az is biztos.
2016. ápr. 29. 14:26
 24/58 anonim ***** válasza:
21%
szerintem ezz a gyerek ellenszenv beteg dolog keress egy szakembert mert ilyeszto vagy
2016. ápr. 29. 14:27
 25/58 anonim ***** válasza:

Akartam javasolni az örökbefogadást, de azok alapján amit írtál ez sem megoldás számotokra.

Azért ne lepődj meg, ha mégis a gyerek miatt dobbant a párod, mert ő bízni fog abban, hogy jobban jár. De lehetséges, hogy ráb@.szik, mert a nő lelép a gyerekével, aztán fizetheti a gyerektartást, meg heti egyszer megnézheti, hogy él-e még. Sajnos ezt nem lehet előre tudni.

2016. ápr. 29. 14:35
 26/58 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező az utolsó válaszod alapján tuti,hogy valami gond van a fejedben.

A párod helyében menekülnék...

2016. ápr. 29. 14:36
 27/58 anonim ***** válasza:
45%

én drukkolok, hogy engedd el a férjed, a gyerek csodás dolog, kár lenne kihagyni egy ilyen élményt :)

fiatalok vagytok, még lehet 30 40 boldog évetek mással.

2016. ápr. 29. 14:37
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

Most mit kell leszólni a kérdezőt, meg győzködni, csak azért, mert neki NEM a gyerek az élete célja?! Ő ilyen, és? Más meg mindenáron gyereket akar, mert ő elvan velük, mégsem kapja az ívet, hogy "hogy bxhattad el az életed", stb.

Nekem sem, nem szeretem őket, nincs türelmem hozzájuk, és pont. Bárki kérdezi, elmondom, hogy nem szeretnék, a miért pedig az én dolgom. Ha tovább faggatózik, akkor pedig ott hagyom, mert SENKINEK semmi köze hozzá.

A férjed pedig nem hitegetett, hanem most úgy gondolja, mégis szeretne egyet. Nagy ügy, csak ez a kapcsolatotokba fog kerülni.

Ha akaratod ellenére szülsz, jó eséllyel utálni fogod a gyereket, ellenérzésekkel leszel iránta, az meg kinek jó?! Ne szülj, de fogadd el, hogy a párod apa akar lenni és engedd el.

2016. ápr. 29. 14:43
 29/58 anonim ***** válasza:
71%

Miért nem tudod megérteni, hogy Ő NEM TEHET AZ ÉRZÉSEIRŐL????

Te talán el tudod dönteni, hogy őt szereted, és ne mondjuk XY-t? NEM.

NEM TUDJUK BEFOLYÁSOLNI AZ ÉRZÉSEINKET.

Igen, idő kellett hogy kialakuljon ez a dolog benne, nem egyik napról a másikra történt. ÉS? Most mit vársz? Általában ez így megy, az érzések kialakulnak és elmúlnak, majd egyszer csak feleszmélsz, hogy volt-nincs.

Itt inkább VELED van a probléma, mint sem vele.

2016. ápr. 29. 14:45
 30/58 anonim ***** válasza:
68%
Nem jogos az érzésed hiszen több mint tíz év eltelt közben. Ez nem olyan kérdés amit egyszer tisztáztok és örökre így marad. Lehet hogy akkor abszolút így gondolta vagy annyira rózsaszín ködben élt, hogy úgy gondolta nem zavarja. Arról nem tehet, hogy most mégis vágyik egy gyerekre. Csak azért mert ő szeretné ne szülj, mert nem biztos hogy boldog leszel, se a gyermek se ő. Gondold át, de kényszerből ne tedd. Akkor inkább mondjatok búcsút egymásnak.
2016. ápr. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!