Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy most becsapva, félrevezetve érzem magam?
Párommal már tizen évek óta, tinédzser korunk óta együtt vagyunk. Már a legelején úgy éreztem egyenesnek kell lennem vele és elmondanom még mielőtt valami komolyabba bonyolódunk, hogy én soha nem szeretnék gyereket (ilyen meg olyan okokból, nem ez a lényeg). Higgadtan megbeszéltük, ő ebbe akkor belement és úgy döntött mellettem marad és elvesz engem ezek ellenére is. Hanem most tíz évvel később hirtelen a semmiből előjött belőle a gondolat, hogy hoppá hát neki mégis kellene egy baba... Természetesen kikeltem magamból, hiszen megegyeztünk és ő is beleegyezett, pedig ha akkor megmondja, hogy ő így ezt nem vállalja, nem "pocsékolunk" el egymásra 17 évet. Most úgy érzem nem volt akkor őszinte velem, nem vett komolyan, félrevezetett annyi éven át. Borzasztóan szeretem, ezért bármit megtennék azért, hogy boldog legyen, de most tényleg rá leszek kényszerítve a szülésre?
35/N
Akartam javasolni az örökbefogadást, de azok alapján amit írtál ez sem megoldás számotokra.
Azért ne lepődj meg, ha mégis a gyerek miatt dobbant a párod, mert ő bízni fog abban, hogy jobban jár. De lehetséges, hogy ráb@.szik, mert a nő lelép a gyerekével, aztán fizetheti a gyerektartást, meg heti egyszer megnézheti, hogy él-e még. Sajnos ezt nem lehet előre tudni.
Kérdező az utolsó válaszod alapján tuti,hogy valami gond van a fejedben.
A párod helyében menekülnék...
én drukkolok, hogy engedd el a férjed, a gyerek csodás dolog, kár lenne kihagyni egy ilyen élményt :)
fiatalok vagytok, még lehet 30 40 boldog évetek mással.
Most mit kell leszólni a kérdezőt, meg győzködni, csak azért, mert neki NEM a gyerek az élete célja?! Ő ilyen, és? Más meg mindenáron gyereket akar, mert ő elvan velük, mégsem kapja az ívet, hogy "hogy bxhattad el az életed", stb.
Nekem sem, nem szeretem őket, nincs türelmem hozzájuk, és pont. Bárki kérdezi, elmondom, hogy nem szeretnék, a miért pedig az én dolgom. Ha tovább faggatózik, akkor pedig ott hagyom, mert SENKINEK semmi köze hozzá.
A férjed pedig nem hitegetett, hanem most úgy gondolja, mégis szeretne egyet. Nagy ügy, csak ez a kapcsolatotokba fog kerülni.
Ha akaratod ellenére szülsz, jó eséllyel utálni fogod a gyereket, ellenérzésekkel leszel iránta, az meg kinek jó?! Ne szülj, de fogadd el, hogy a párod apa akar lenni és engedd el.
Miért nem tudod megérteni, hogy Ő NEM TEHET AZ ÉRZÉSEIRŐL????
Te talán el tudod dönteni, hogy őt szereted, és ne mondjuk XY-t? NEM.
NEM TUDJUK BEFOLYÁSOLNI AZ ÉRZÉSEINKET.
Igen, idő kellett hogy kialakuljon ez a dolog benne, nem egyik napról a másikra történt. ÉS? Most mit vársz? Általában ez így megy, az érzések kialakulnak és elmúlnak, majd egyszer csak feleszmélsz, hogy volt-nincs.
Itt inkább VELED van a probléma, mint sem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!