Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek a pénzt? Van olyan, hogy "tied", "enyém"?

Basszus ne legyen igazam,de Ő erősen nyűgnek él meg titeket!
Elmegy hetel,eszik-iszik kedvére,moziba megy csajozik is talán-jól érzi magát!
Leteszi a 100-at és úgy gondolja,hogy akkor az Ő kötelessége ennyi és nem több.Ha nem lenne elég akkor számon kér mintha nem egy gyereket nevelnél akinek mindig más és más igénye van(mind ruhában mind ételben).
Azt látom,hogy rettenetesen szereted,de nyisd ki a szemed és állj a sarkadra!
Ha nem tetszik neki valami akkor ne heteljen hanem keressen közelebb állást ahol nem kell 30 ezret benzinezni sem,de bármit csinál is akkor is több pénzetek marad hiszen 100-at akkor is megkap.
Vesd fel neki,hogy ne heteljen,hanem közel dolgozzon az mindenkinek jobb lenne.
Jobb Neked és a babának-Ő meg majd megszokja!
Fele ennyit keresne, ha nem hetelne. Van, hogy többet kap, mert teljesítmény alapján van a fizetése. :( De köszönöm utolsó válaszoló! :)
27-es te mikor mentél vissza dolgozni??? 20 napom hiányzott a Gyedhez, Tgyáshoz... Remélem nem baj, hogy szeretném én bilire szoktatni a gyereket... 1,5 éves. Ha a férjem minimálbért keresne, már rég dolgoznék! A te férjed biztos aktakukac. Hazajön ő csinál neked vacsorát, mosogat, fürdet, mesél a gyereknek. Az enyém hazajön, játszik picit a gyerekével, utána pihen, mert nagyon elfáradt. Egész nap takarítok, főzök, néha sütök, van h lekvárt főzök. Rohanok a picivel a féejem nagyszüleihez a szomszédba, ha kell nekik valami. Közben anyáméknak is segítek, ott is mindig van vmi, pedig amikor eljöttem, megfogadtam h pihenek és csak a gyerekkel foglalkozom, de bűntudatom lenne, ha letojnám őket! Ha nincs valami? Én biztos tudok szerezni! Ha nen talál vmit a férjem a lakásban? Én biztos tudom! Oké, hogy én választottam magamnak, nem kell sajnálni! De mielőtt osztasz vkit, h minek van gyesen, gondolkozzál már! Képzeld körülöttem mindenki így gondolkozik, mint te! Ezért mindig minden vacakért nekem kell ugrálnom!! A nem létező péniszem is tele van és most jól kijött belőlem az istenverte ítélkezős lótúrós válaszodat olvasva! Khm. Elnézést.

31-es vagyok.
Igen,éppen ezt írtam.
Ha fele ennyit megkap mint most akkor több pénz(vagy ugyanennyi) megy be hozzád és Ő is otthon lesz,hogy segítsen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!