Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek a pároddal a pénzt?
Nálunk nagyon nagy probléma.
Mikor mennyit ad legutóbb adott 10 ezer forintot és azt mondta hogy ha elfogy szóljak de ugyan már......
Együtt élünk már lassan 2éve.
Jah és nem én vagyok az aki szorja pénz!
Régebben nekem több százezer forint megtakarításom volt.
közös kassza....
Normális párkapcsolatnál közös kassza szükséges. Ha mégsem így van, akkor nem bíztok meg egymásban és a bizalom hiánya előbb utóbb a kapcsolat halálát jelenti...
És mennyit szokott adni a férjed ha kérsz?
Nem megalázó ez hogy kérned kell? Elvileg te mosol főzöl rá st és még te kérsz arra hogy ezeket biztosítani tudd neki.
Nekem ez olyan fura hogy én járok bevásárolni stb stb és ha elfogy kérjek.
4! igaza van
éveken keresztül én kezeltem, aztán ő csinálta, hát kiderült nem tudja, igaz már vissza sem lehet fordítani
ezt mennyi pénzt adjon Neked vele kell megbeszélned, mindenkinél más N
Nem ad semennyit, együtt vásárolunk. Néha ő fizet, néha én, de gyakrabban ő, egyszerűen mert sokkal többet keres.
A magánjellegű kiadásainkat magunknak fedezzük (kocsi, ruhák, hobbi).
5hónapja költöztünk össze,az első pillanattól kezdve közös kassza van. én kb 4x annyit keresek,mint a barátom,de nem érdekel,azt akarom,hogy mindenünk meglegyen,ő pedig nem tehet arról,hogy nem fizetik meg eléggé,legalább dolgozik.
ne legyen ciki kérned. elvileg ezzel az emberrel tervezed a jövőd,nem?
Nem mindegy, hogy a kapcsolatban
1) közös kassza van és egyikőtök kezeli. És a másik ettől a kezelőtől kér, azért mert ő látja át, hogy-hogy áll a kassza (kiadások-bevételek stb.)
2) egy valaki több pénzt keres, a másik meg Tőle kunyerál a villanyra meg új zoknira, mert az nem hajlandó betenni a közösbe a sajátját
Az 1) működőképes, a 2) teljesen tacsra viszi a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!