Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezelitek a pároddal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezelitek a pároddal a pénzt?

Figyelt kérdés

Nálunk nagyon nagy probléma.

Mikor mennyit ad legutóbb adott 10 ezer forintot és azt mondta hogy ha elfogy szóljak de ugyan már......

Együtt élünk már lassan 2éve.

2013. márc. 18. 11:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Párom fizetéséből élünk! Az enyém meg marad a közös számlán. Amikor kell pénz szólok és ad. Mi 2 éve élünk együtt!
2013. márc. 18. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Látom, itt van egy csomó kapcsolatszakértő :)

Nem mindegy, hogy miért kérsz.

Nálunk a férjem a pénzkereső, mert én itthon vagyok gyesen, azt a 35ezret meg nem teszem a közösbe. Amit keres, az a közös, de nekem van annyi önkritikám, hogy nem kezelem az ő pénzét. 1; mert szerintem más pénzét kezelni bunkóság, még akkor is ha tudom, hogy közös, meg házasságban vagyunk. 2;nem bánok jól a pénzzel.

NEM KUNYERÁLÁS! az hogy kérsz tőle. Kerülhetsz és nőként sajnos fogsz olyan helyzetbe kerülni, hogy amit kapsz, az nem elég semmire. Ettől a kapcsolatod nincs halálra ítélve, meg ugyanúgy a bizalom is meg van. Nem ettől függ. Azt fogadd el, hogy amit keres, az a tiétek is. Az elején zavart engem is, hogy kérnem kell, de a férjem mondta, hogy emiatt nem szabad rosszul éreznem magam, ami az övé, az az enyém is, nem számít, hogy kinek érkezik a számlájára. Amikor megszűnik a gyesem (havi 25ezer), csak a családi pótlék marad nekem addig, amíg a saját vállalkozásom be nem indul, és addig bizony a férjem fog megint eltartani minket. De akkor esne ez rosszul, hogyha semmit nem adnék bele a kapcsolatba. Nem lenne rend, nem várnám haza finom vacsival, stb..stb

2013. márc. 18. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy alakult, hogy most egy ideje csak a párom fizetéséből élünk, de közösen döntünk a kiadásokról, megbeszéljük, mire van szükség. Addig is közösen kezeltük a pénzt, amíg volt munkám, most is, és azután is így lesz, ha megint el tudok helyezkedni valahol.
2013. márc. 18. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Jelenleg nincs kapcsolatom, de nalam mindig a penz volt a gond. Nagyon sokat keresek es frusztralt a dolog mindig rosszul kereso parom volt. Nem mintha sajnalnam csak szeretnek olyan part aki meg tudja teremteni maganak legalabb a sajat szorakozasara valot, mert eddig mindig lehuzva ereztem magam. :/ mindig azt kaptam " hogy neked nem szamit" miert az en penzem nem ugyanannyit er mint az ove? Na mindegy. En nem vagyok hive a kozos kasszanak egyelore.
2015. okt. 7. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!