Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek mennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek mennyi pénzt kellene beadnia közösbe?

Figyelt kérdés

Elméletileg közös kasszán vagyunk, de ő nehezményezi, hogy kevés költőpénze marad.

A fizetése br. 230E Ft, ez nagyjából netto 226E, a gyerekek utáni adókedvezmény miatt. Fizet egy hitelt, ami havi 80E Ft, a cigi 16E. Ő úgy gondolja, hogy havi 100E Ft-ot ad a közösbe, a megmaradó 30E-t pedig gyűjtögeti erre-arra (tv, házimozi, számítógép stb.). Eddig még semmi használhatót nem vett, de a pénz elkopott.

Én megkértem rá, hogy még vagy 20E Ft-ot adjon a közösbe, amit meg is tett de 2 hónap után most megmakacsolta magát, hogy neki igenis, jár ennyi költőpénz...

Tényleg olyan nagy kérés, hogy ne hülyeségekre szórja el a pénzt, hanem a közös életünkre költse?

2015. jún. 23. 09:21
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
44%
Nem azt mondom hogy milyen sok pénz ez 3 gyerek mellett,mert nem az,de azért lássuk be,hogy amikor sorban jöttek a gyerekek,nem volt akkor se gondolom jóval több fizetése.Kicsit felelőtlenségnek tartom hogy 3 gyerek be lett vállalva.Elég lett volna egy is,most jobban kijönnétek anyagilag.Most azért van szívás,mert nem gondolkoztatok előre.
2015. jún. 23. 10:36
 12/38 anonim ***** válasza:
30%
Nos kérdező, ha rajtad múlna akkor az egészet neki kellene fizetnie és feltehetően ezt is akarod hallani a többi nőtől megerősítésként.
2015. jún. 23. 10:53
 13/38 anonim ***** válasza:
36%

A kérdező kommentje:

Értem. Ezek szerint teljesen természetes, hogy havi 126000Ft-ot csak magára költ. Remek. Azért ez nem egészen így volt megbeszélve, mikor a gyerekeket vállaltuk...

Kedves Kérdező!

A 80.000Ft-os hitel ami a férjedé akkor a leírtak alapján meg volt már neki, feltételezem a cigit sem titkolta el! Ennek ellenére bevállaltad vele a kapcsolatot hozzá is mentél, sőt még szültél három gyereket is neki.

Szegény férjed nagyon sajnálom! 29N

2015. jún. 23. 11:02
 14/38 anonim ***** válasza:
50%
Te el vagy tévedve. A hiteltörlesztés nem gyűjtögetés, meg nem pénzszórás, csak nem szeretné, ha a bank vinné a lakást, kocsit!
2015. jún. 23. 11:06
 15/38 A kérdező kommentje:

Miért lenne közös az a hitel, amit a tudtom nélkül vett fel a házasságkötésünk előtt?

Nem arról van szó, hogy nem jövünk ki a pénzből, mert kijövünk. Eddig is megoldottam, ezután is meg fogom. A probléma azzal van, hogy nem látja be, hogy pazarol és képtelen normálisan kezelni a pénzt, a végén meg az én hibám, hogy lyukas a cipője és nincs neki másik, pedig még csak 23.-a van és 10.-én kapott fizut. Nem egészen két hét alatt kifolyt a kezéből az összes pénze.

2015. jún. 23. 11:07
 16/38 A kérdező kommentje:
Nincs se lakása, se kocsija. A hitelt felvette egy vállalkozáshoz (személyi hitel, 4 millió), ami végül megakadt egy sörözés melletti beszélgetés szintjén, a pénz meg elfolyt erre-arra. Akkoriban több volt a fizuja és külön kasszán voltunk. Nem tűnt fel, hogy baj van. Házasok csak 2 éve vagyunk. A kassza is azóta közös.
2015. jún. 23. 11:17
 17/38 anonim ***** válasza:
28%
Ha a házasság és közös kassza előtt vette fel a hitelt, akkor semmi közöd hozzá. És jogos, hogy törleszti. Ezt kéne felfognod ésszel, hogy az nem pénzszórás, hanem kiadás, ami csak az övé.
2015. jún. 23. 11:34
 18/38 anonim ***** válasza:
83%

80+16+30-e van neki magára

igen 80 a hitel, de az az ő baja

cigi elég nagy luxus, ha azt elhagyja, máris van majdnem 50e költőpénze.

neked mennyi van?!

2015. jún. 23. 12:05
 19/38 anonim ***** válasza:
79%
Kössetek kompromisszumot. Amíg vissza nem fizeti a hitelét, addig nincs zsebpénz, nincs cigi, utána viszont nyugodtan viheti a havi 30+16E-t.
2015. jún. 23. 13:08
 20/38 anonim ***** válasza:
0%

Én teljesen megértem kérdezőt.DE. Mit vállaltatok 3 gyereket ennyi jövedelemre??? Tudom, nem ez volt a kérdés, ezt csak úgy mellékesen kérdezem.

Amúgy teljesen jogos kérés, hogy a 226E jövedelméből a 3 gyerekére a hitele és a cigije mellé még 30E-t ne költsön el pluszban, és akkor ehhez jön még hozzá a ruházkodás stb.

A gyerekere mi marad???!

2015. jún. 23. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!