Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjemnek mennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjemnek mennyi pénzt kellene beadnia közösbe?

Figyelt kérdés

Elméletileg közös kasszán vagyunk, de ő nehezményezi, hogy kevés költőpénze marad.

A fizetése br. 230E Ft, ez nagyjából netto 226E, a gyerekek utáni adókedvezmény miatt. Fizet egy hitelt, ami havi 80E Ft, a cigi 16E. Ő úgy gondolja, hogy havi 100E Ft-ot ad a közösbe, a megmaradó 30E-t pedig gyűjtögeti erre-arra (tv, házimozi, számítógép stb.). Eddig még semmi használhatót nem vett, de a pénz elkopott.

Én megkértem rá, hogy még vagy 20E Ft-ot adjon a közösbe, amit meg is tett de 2 hónap után most megmakacsolta magát, hogy neki igenis, jár ennyi költőpénz...

Tényleg olyan nagy kérés, hogy ne hülyeségekre szórja el a pénzt, hanem a közös életünkre költse?

2015. jún. 23. 09:21
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
34%
Kell neki az a 30E, ezen mit nem lehet megérteni? Nehogymár egy felnőtt férfinak azt mondja a pimasz felesége, hogy neked 10E is elég, mert én úgy gondolom.
2015. jún. 23. 09:30
 2/38 anonim ***** válasza:
31%
Havi 10ezer legyen a költőpénze? Szórakozol? Még a 20ezer azt mondom oké...
2015. jún. 23. 09:45
 3/38 A kérdező kommentje:
Értem. Ezek szerint teljesen természetes, hogy havi 126000Ft-ot csak magára költ. Remek. Azért ez nem egészen így volt megbeszélve, mikor a gyerekeket vállaltuk...
2015. jún. 23. 09:49
 4/38 anonim ***** válasza:
17%
Amennyit odaad az pont elég,maradjon 30 rugó nála,biztonság kedvéért is,bárhol van,bármi történhet.10 rugóval mit kezdjen egy hónapban ?!
2015. jún. 23. 09:49
 5/38 anonim ***** válasza:
13%
Azt nézd mennyit ad a közösbe.Neked mennyi a bevételed,vagy neked semmi ? Hány gyerek van ?
2015. jún. 23. 09:50
 6/38 anonim ***** válasza:
6%

Csak magára költi? Van egy 80ezres hitele...az nem közös?! Vagy csak a pénz kell meg a gyerek? Ez inkább azt jelenti, hogy havi 46ezret költ magára.. Amiből 16ezer fix.

A maradék 30 pedig egyébként is jó ha nála van, mert bármikor kellhet. Esetleg mondhatnád, hogy a 30ezret költse hasznosan és tényleg gyűjtögessen, ne verje le csak úgy, de a 10ezerrel kb kitörölheti a hátsóját.

2015. jún. 23. 09:55
 7/38 A kérdező kommentje:

Nekem jelenleg a GYED van, az kb 120E és a családi pótlék 3 gyerek után 48E.

A rezsi havi kb 90E, a hitel ami közös havi 40E, 20E a TSMT torna szóval nagyjából 118000Ft marad minden másra.

Nekem sem lenne azzal bajom, ha normális dolgokra költené, de nem ezt teszi. Ha kell neki valami pl. ruha, cipő stb. akkor azt nekem kell kigazdálkodni a közösből. Ő elvben gyűjtöget, gyakorlatban meg rendel magának egy-egy pizzát, meghívja a haverokat sörözni stb. végül elkopik a pénz.

A 80E Ft-os hitel csak az övé.

2015. jún. 23. 10:21
 8/38 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy kicsit pénzéhes?
2015. jún. 23. 10:22
 9/38 A kérdező kommentje:

65%-os válaszadó!

Nem érzem magam pénzéhesnek. A gyerekeket közösen akartuk és messze nem ezt beszéltük meg az anyagiak terén. Próbáltad te már 5 ember élelmiszerét, ruháit, tisztasági cuccait kihozni ennyi pénzből? Téged nem bosszantana, ha ilyen helyzetben a párod, házastársad a fizuja több mint felét csak magára költené "gyűjtögetés" címén?

2015. jún. 23. 10:31
 10/38 anonim ***** válasza:
29%
De könyörgöm..a 80ezer az hitel. Nem "magára költi gyűjtögetés címen". Gondolom a hitel az nem csak úgy felbukkant a semmiből.
2015. jún. 23. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!