Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy el laposodó házasságot helyre hozni?
Figyelt kérdés
Nos a helyzet az,hogy már régóta együtt vagyunk,és ez a helyzet sem most alakult ki.10 éve vagyunk együtt ebből 4 éve vagyunk házasok.A gyerek születéséig minden rendben ment,de azóta meg változtak a dolgok.Sokat veszekszünk a gyerek nevelésén nem értünk egyet.Ő is sokat dolgozik és én is Alig vagyunk együtt.Ha együtt vagyunk akkor is inkább a gyerekkel játszik.Lassan már nem is beszélgetünk.Hozzám bújni is csak akkor bújik ha szexelni akar.Bennem is vannak hibák Szülés óta nem igénylem annyit a szexet mint ő próbálom ezt nem mutatni,hogy ebből is ne legyen veszekedés,de persze tud róla mert mondtam neki.Az a tipus vagyok,hogy tűrök mig tudok majd robbanok.Sok mindent elmondtam neki,hogy mi zavar de változás sajnos nincsen.Az utóbbi időben a mondok neki valamit csak bólogat,de ha visszakérdem nem tudja miről van szó.Teljesen elvesztette a figyelmét irántam.Szeretném helyre hozni a házasságunkat,de nem tudom hol kezdjem.Tanácstalan vagyok.Senki nincs a közelemben akitől tanácsot vagy segitséget kérhetnék.Remélem valaki segit.Elöre is köszönöm.2015. jún. 20. 12:53
1/12 anonim válasza:
Innen már ahol ti tartotok nem igen fog menni. Ahhoz legalább szikrának kéne lennie a társadba irántad, hogy bármit tudj kezdeni.Itt nem igen van már. De ha az írásod kicsit túlzó, akkor még tudsz fordítani.
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mondhatnám túlzottna,de ha mégis mit javasolsz?
2015. jún. 20. 13:07
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A párterápia sajnos kilőve,az több okból lehetetlen.
2015. jún. 20. 13:21
6/12 A kérdező kommentje:
Nem szivesen irom le mert ahány kérdésemben ki irtam mindig eltüntek válaszolók.Remélem ezúttal nem igy lesz.Nos nem Magyarországon élünk és náluk nincs ilyen.
2015. jún. 20. 13:29
7/12 anonim válasza:
ha már idáig jutnák a kapcsolatommal én már nem akarnám megmenteni mert a másik fél már nem tesz érte,elválnék és idővel keresnék olyan embert aki akar és szeretne velem lenni.
9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 7 amint irtam van egy gyerek aki rajong az apjáért,és már ő miatta is szeretném rendbehozni a kapcsolatunkat.
Nos a hol élést illetően Kárpátalján,és ha lenne is nálunk ilyen párterápia az biztosan valahol a főváros ban,és mi inkább Magyarországhoz élünk közelebb mint a fővároshoz.
2015. jún. 20. 15:01
10/12 anonim válasza:
Kettesben programot szoktatok szervezni?Meg tudjátok oldani a gyerekfelügyeletet?Jelöljetek ki a héten egy délutánt vagy estét,ami csak a tiétek.Talán sikerül újra egymásra találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!