Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány boldog házasságot látsz?
Egyet sem :(
Olyat látok:
- ahol anyagi okok miatt vannak együtt
- ahol azért vannak együtt, mert más nem lenne
- ahol azért vannak együtt, mert más sem lenne jobb
- ahol a gyerek miatt vannak együtt
- ahol a család várja el, hogy együtt maradjanak
Olyat láttam, akiket nagyon boldog, összeillő párnak gondoltam, de nem csak, mindenki az ismeretségi körben, aztán elváltak és elég durva dolgok derültek ki róluk.
Talán nagyszüleim voltak boldogok, de főként azért, mert nagyon nagy alkalmazkodó készségük és kompromisszum készségük volt. Nem tudom, hogy ez jó volt-e vagy már inkább megalkuvás. Az biztos, hogy idős korukban nagyon szép pár voltak, nagyon szépen gondoskodtak egymásról. De hogy miken mentek át fiatalon és abba nem láttam bele.
kívülről, meg a facen sokat látni
de amelyikbe belelátok, egyik se igazán boldog
off aki nem lát, az le van szavazva
aki lát, az meg fel
...
Nem számolok, ha nem bánod.
Én vegyesen látok boldogat is meg nem boldogat is. Problémák mindenhol vannak, az már más kérdés, hogy milyenek. Anyai nagyszüleim házassága elég jól működik, és nem hiszem, hogy a sok megalkuvás miatt, ők valahogy nagyon jól egymásra találtak, és jól tudják kezelni egymás problémáit. A szüleimé már jóval problémásabb, de az ő kapcsolatukat egy betegség is nehezíti, ami elég sok türelmet igényel, és nagyon sok ember életéből ez a tényező egyébként kimarad.
Ismertem egy párt, akik már eleve rossz alapokra házasodtak, aztán pár év után el is váltak, aztán újraházasodtak mással. Nos, én náluk pl. értelmetlennek tartottam megtartani az esküvőt, ha eleve ott volt a bizonytalanság. Én simán lefújtam volna. Megspórolhattak volna egy válást. Szerencsére közös gyerek nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!