Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hány boldog házasságot látsz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány boldog házasságot látsz?

Figyelt kérdés
az ismeretségi körödben. És amit még leírnál erről. pl. amit mások nem így csinálnak. Valami, amin elcsodálkoztál....

2015. máj. 13. 11:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy olyan házaspárt ismerek,akik 30-35 éve házasok. Boldogok, szeretik és tisztelik egymást. Szerintem is még létezik boldog házasság, csak manapság az emberek sokat csalódtak, sérültek, ezért sokan negatívan állnak a témához.
2015. máj. 13. 13:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
11-es voltam. Nekem szüleim 17 év után váltak el, de ennek ellenére hiszek abban és keményen teszek is érte, hogy az én házasságommal, életemmel ne ez legyen.
2015. máj. 13. 13:28
 13/23 A kérdező kommentje:
szerencsés vagy, 11es. Tudsz még egy kicsit róluk írni, valami részletet, vagy ami még eszedbe jut?
2015. máj. 13. 13:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én szerencsére elég sokat, a miénket is beleértve.

3-at biztos, plusz legalább 6-8 olyan baráti kapcsolatot tudnék mondani, ahol minimum 6 éves kapcsolatról van szó, és boldogok, csak épp nem házasok.

Bár a szüleim, sógornőm és tesóm is elvált, én ettől függetlenül úgy érzem, sok boldog kapcsolat van a környezetemben szerencsére! :)

2015. máj. 13. 14:05
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

Ez aztan az egyik legertelmenetlenebb kerdes ma.

Mar hogy a fenebe lehetne kivulrol megitelni valakinek a hazassagat???

Mielyen szempontok alapjan egyaltalan?

2015. máj. 13. 15:04
 16/23 anonim ***** válasza:
37%

Azért valamennyire meg lehet ítélni, hogy boldog-e egy pár együtt. Nyilván nem abszolút biztonsággal, de szerintem a kérdező nem is várt el ilyesmit.

Én 1-2 boldog házasságot látok, de az is igaz, hogy nem óriási az ismeretségi köröm.

Szerintem az fontos, hogy ne korlátozzák egymás életét a szükségesnél jobban.

2015. máj. 13. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha most jobban elgondolkozok rajta, olyan hogy tiszta tiszta, fülletlen boldogságról beszélni nem lehet.

Minden kapcsolatban/házasságban vannak olyakor nézeteltérések, és én ezt látom a környezetemben is.

Amin én a mai napig csodálkozok és nem tudom a saját elveim szerint elfogadni : az mikor a házastársak külön alszanak.

Keresztszüleim csinálják igy. Oké, hogy nekik igy kényelmes, de ez szerintem a hidegség jele, hogy valami a házasságban rossz, számomra ez igy nem tiszta.

2015. máj. 13. 15:59
 18/23 Költőnő? ***** válasza:
37%

hát tényleg igazán jót, nem sokat. Talán 1-2. Bár ilyenkor elgondolkodom, h valóban az e a jó, amit én annak gondolok. Sok helyzetet én el sem tudnék képzelni, h az jó lehet, de persze leginkább azért, mert NEKEM nem lenne jó a kapcsolat.

Az persze megint más, mikor megkérdezel vkit, h miért vagytok Ti együtt, boldogok vagytok egyáltalán?

És akkor jön a megmagyarázás.

Na az valszeg nem csak sztem nem jó.

De attól még - ha sajnos meglátásom szerint kevés is - de vannak.

2015. máj. 13. 19:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyet! A főnökömét. Nagyon pozitív beállítottságú emberek:) Rajtuk kívül nem nagyon.
2015. máj. 13. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Csak azokat alapul véve, melyekről elegendő információm van, sajnos egyet sem.

Persze a statisztika is alátámasztja ezt: Tízből hat házasság válással végződik, és emellett ott vannak az ilyen-olyan okok miatt kényszerből, megalkuvásból együtt maradtak, tehát, nagyjából egyre mondhatjuk a tízből, hogy jól és boldogan működik.

Elkeseredni nem kell: mindenki dolgozzon azon, hogy az övé legyen az az egy.

2015. máj. 18. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!